Yazım denetimi kısmen sorunlu. Örneğin büyük harf sistemini kullanacağız. "İPhone" sözcüğü en başta ise "IPhone" şeklinde düzeltiyor. Bunun yanı sıra noktalamalarda da bazen hata yapıyor. Bu gibi sorunların üstesinden gelmenin yolu GPT kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Bence "AB Düzelt" denetimine yapay zeka bu şekilde eklenmeli. Cümleler çoğunlukla daha düzgün olur. Türkçe zorunlu değil ama İngilizce klavye kullanıp düzeltme yapmalarına rağmen "örneğin" yerine "ornegin" diye yazması metinde gördüğümüz gibi okuduğumuz için sıkıntı yaratabiliyor.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?@Recep Baltaş bir mesajında şu şekilde belirtmişti.Bu arada Xenforo 2.3 bununla alakalı bir şey sunuyor mu? Neden bekliyoruz ki?
Biz de bu yüzden Xenforo 2.3 gelmesini bekliyor,istiyoruz.
Unutulmadı. Burada yapılan her öneri kayıtlarda duruyor ve JIRA girdisi oluşturuyoruz. Sadece XenForo 2.3 çıkmadan bir yatırım yapmak istemiyoruz zira yazdığımız kodlar elimizde patlasın istemiyoruz.
Unutulmadı. Burada yapılan her öneri kayıtlarda duruyor ve jıra girdisi oluşturuyoruz. Sadece XenForo 2.3 çıkmadan bir yatırım yapmak istemiyoruz zira yazdığımız kodlar elimizde patlasın istemiyoruz.
Konuda bizlere yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Ben ayrı olarak kullanıyorum ve çok işimi görüyor. Geldiği zaman inanıyorum ki yazım hataları bundan sonra en aza inecektir.
Selam, forumda otomatik düzeltme ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar gördüm ve kendim de bunu bir dönem tecrübe ettim. Mod arkadaşlar veya yönetici bir kişi, "yazım denetimini ChatGPT'ye devretmeyi düşünüyoruz" gibi bir şey söylemişti. Yapıldı mı, yapılmadı mı bilmiyorum ama eğer yapıldıysa, yazım denetiminin yapay zeka tarafından yapılmasının daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Hem böylece mod arkadaşların yükünü bir nebze dahi olsa hafifletmiş oluruz ve işlerini daha kolaylaştırmış oluruz.![]()
Planlanıyor: Yazım denetiminde GPT kullanılmalı
Yazım denetimi kısmen sorunlu. Örneğin büyük harf sistemini kullanacağız. "İPhone" sözcüğü en başta ise "IPhone" şeklinde düzeltiyor. Bunun yanı sıra noktalamalarda da bazen hata yapıyor. Bu gibi sorunların üstesinden gelmenin yolu GPT kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Bence "AB Düzelt"...
Planlanıyor: Yazım denetiminde GPT kullanılmalı
Yazım denetimi kısmen sorunlu. Örneğin büyük harf sistemini kullanacağız. "İPhone" sözcüğü en başta ise "IPhone" şeklinde düzeltiyor. Bunun yanı sıra noktalamalarda da bazen hata yapıyor. Bu gibi sorunların üstesinden gelmenin yolu GPT kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Bence "AB Düzelt"...techolay.net
Evet, konuyu gördüm.
2.3 ile beraber yaparlar zaten.APIden dolayı kullanım başına maliyet var şu an olması zor.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
2.3 ile alakası yok. Forumun geliri olmadan API parasını ödemeleri zor olur diye düşünüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-