Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.

683

Yetkin
Makaleler
3
Yazım denetimi kısmen sorunlu. Örneğin büyük harf sistemini kullanacağız. "İPhone" sözcüğü en başta ise "IPhone" şeklinde düzeltiyor. Bunun yanı sıra noktalamalarda da bazen hata yapıyor. Bu gibi sorunların üstesinden gelmenin yolu GPT kullanmaktan geçer diye düşünüyorum. Bence "AB Düzelt" denetimine yapay zeka bu şekilde eklenmeli. Cümleler çoğunlukla daha düzgün olur. Türkçe zorunlu değil ama İngilizce klavye kullanıp düzeltme yapmalarına rağmen "örneğin" yerine "ornegin" diye yazması metinde gördüğümüz gibi okuduğumuz için sıkıntı yaratabiliyor.

Artı 75 Eksi
Bu arada Xenforo 2.3 bununla alakalı bir şey sunuyor mu? Neden bekliyoruz ki?
@Recep Baltaş bir mesajında şu şekilde belirtmişti.
IMG_4851.webp

Biz de bu yüzden Xenforo 2.3 gelmesini bekliyor,istiyoruz.🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ayrı olarak kullanıyorum ve çok işimi görüyor. Geldiği zaman inanıyorum ki yazım hataları bundan sonra en aza inecektir.

• Beğendim
İfadeler: 792
Selam, forumda otomatik düzeltme ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlar gördüm ve kendim de bunu bir dönem tecrübe ettim. Mod arkadaşlar veya yönetici bir kişi, "yazım denetimini ChatGPT'ye devretmeyi düşünüyoruz" gibi bir şey söylemişti. Yapıldı mı, yapılmadı mı bilmiyorum ama eğer yapıldıysa, yazım denetiminin yapay zeka tarafından yapılmasının daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Hem böylece mod arkadaşların yükünü bir nebze dahi olsa hafifletmiş oluruz ve işlerini daha kolaylaştırmış oluruz. 🙂

Mantıklı geldi, artıladım.

• Muhteşem
İfadeler: 792
APIden dolayı kullanım başına maliyet var şu an olması zor.

• Düşündürücü
İfadeler: 683