ornitorenk

Uzman
Ayakkabıyı yeni aldım sıfır yani hiç kullanmadım daha. %100 deri bir ürün kaliteli hissettiriyor bayağı fakat görseldeki şu çatlaklar var. Bu deri olduğu için böyle yoksa bir hata mı? İade etmeli miyim?

1735056159186.webp

1735056188827.webp

Ürün kullanılmamış ama muhtemelen teşhirde çok denenmiş.

Ondan biraz ucuza geldi o zaman. Amazon böyle çok yapıyor galiba. Nereden alacağımızı şaşırdık.

İade mi edeyim sizce arkadaşlar? Yani hiç çok denenmiş bir ayakkabıya da benzemiyor kokusu falan sıfır ayakkabı gibi aynı acaba deri olduğu için böyle şeylerin olması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değil. Ayakkabının saklama biçimi bunu bu hale getirmez. Parmak ucunda durman gerek bu hali alabilmesi için. Denerken olmuştur arkadaşların dediği gibi.

Millet de parmak ucunda durarak mı ayakkabı deniyor ne yapıyor. Giyersin ayağına iki yürür çıkarırsın naptınız bale mi yaptınız ayakkabıyla nasıl getirdiniz şu hale.

Ondan biraz ucuza geldi o zaman. Amazon böyle çok yapıyor galiba. Nereden alacağımızı şaşırdık.

İade mi edeyim sizce arkadaşlar? Yani hiç çok denenmiş bir ayakkabıya da benzemiyor kokusu falan sıfır ayakkabı gibi aynı acaba deri olduğu için böyle şeylerin olması normal mi?
Satıcı amazon.com.tr ise değişim isteyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade et.
Kötü deri kullanıldığı bariz, kullanmadan çatlamış, isabet olmuş diyelim.

Millet de parmak ucunda durarak mı ayakkabı deniyor ne yapıyor. Giyersin ayağına iki yürür çıkarırsın naptınız bale mi yaptınız ayakkabıyla nasıl getirdiniz şu hale.
Parmak ucunda denemiyor ama ayakkabının sertliğini giymeden anlayabilmek için o burun kısmını eli ile kıvırıp ölçüyorlar.

İade et.
Kötü deri kullanıldığı bariz, kullanmadan çatlamış, isabet olmuş diyelim.

Calvin Klein kötü deri kullanıyorsa hiçbir marka alınmaz hocam. Muhtemelen teşhir ürün falan başka açıklamasını bulamadım.

Satıcı amazon.com.tr ise değişim isteyebilirsin.

Değişsem ne olacak adamlar diğer teşhir ürünü gönderir büyük ihtimal :rofl: Gözümden acayip düştüler geçen yine bu tarz puma ayakkabıyı iade etmiştim bundan umutluydum. Piyasadan biraz ucuz diye sevinip alıyorsun satıcı da Amazon diye güveniyorsun gelen ayakkabı bu.

Calvin Klein kötü deri kullanıyorsa hiçbir marka alınmaz hocam. Muhtemelen teşhir ürün falan başka açıklamasını bulamadım.
Derinin de çeşitleri var, kalitesi değişiyor, öyle deme.
"Gerçek deri" dedikleri şeyi bir tarayıcıda arat, pazarlama taktiğinin insanları nasıl saf yerine koyduğunu görürsün.