Darth Maul
Deneyimli
Son düzenleme:
Bence şu anda yeter fazla bile. Kalp emojisinin gelmesine bile gerek yoktu.Emojisi
ile değiştirilebilir, böyle daha güzel gözüküyor. Ayrıca şu emojiler de eklenebilir (örnek olarak):
![]()
?
Bilemedim, troll amaçlı olmaması gerekiyor bence. Gerçi troll yapan her türlü yapıyor, beğenmedim emojisi özellikle.
Nerede kullanacaksınız hocam şeytan emojisini? Direkt emoji eklenmesin daha iyi.
Önerinin elle tutulur hiçbir yanı yok hocam. O 2 emojiyi ne yapacaksınız? Hadi diyelim eklendi, nerede kullanacaksınız acaba?
Biraz evet ama bundan sonra emoji eklenmesinin bir anlamı yok bence.Bence şu anda yeter fazla bile. Kalp emojisinin gelmesine bile gerek yoktu.
Emoji eklenmesinin amacı troll olmamalı. Mesela palyaço emojisine gerek yok bence. Hatta direkt emoji eklenmesin daha.
Biraz evet ama bundan sonra emoji eklenmesinin bir anlamı yok bence.
Siz kullanmıyor olabilirsiniz ama başkaları kullanıyor olabilir. Bunu da anket yaparak görebiliriz. Eklenmesi lüzumlu değil ama ekstra şeyler güzel olabilir.Nerede kullanacaksınız hocam şeytan emojisini? Direkt emoji eklenmesin daha iyi.
Önerinin elle tutulur hiçbir yanı yok hocam. O 2 emojiyi ne yapacaksınız? Hadi diyelim eklendi, nerede kullanacaksınız acaba?
Siz kullanmıyor olabilirsiniz ama başkaları kullanıyor olabilir. Bunu da anket yaparak görebiliriz. Eklenmesi lüzumlu değil ama ekstra şeyler güzel olabilir.
Niye ki? Muhteşem emojisi atmak neyi suistimal ediyor mesela?Hocam bence bütün emojiler kaldırılsın rahat edelim kimse emoji kullanmasın.
Suistimal eden var.
Öneri sunduğum emojiler sadece bunlar değildi. Diğer emoji hakkında ne düşünüyorsunuz?Hocam çok merak ettim buemojileri kim ve nerede kullanacak acaba? Elle tutulur hiçbir yanı yok önerinin.
Öneri sunduğum emojiler sadece bunlar değildi. Diğer emoji hakkında ne düşünüyorsunuz?