Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Öneri
Aynı uyarı varken 2. olarak tekrardan atılamaz. Acayip amatör birisine denk gelmişsin.Geçen gün moderatörleri eleştirmem üzerine aynı konuda 7-8 mesaj öncesindeki mesajımda soru ekini ayırmadığım iddia edilerek 1 saat susturma yedim. İlginçti.
Geçen gün moderatörleri eleştirmem üzerine aynı konuda 7-8 mesaj öncesindeki mesajımda soru ekini ayırmadığım iddia edilerek 1 saat susturma yedim. İlginçti.
Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Bilet açın, büyük ihtimal trollüyorsunuz zannettiler.Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Bunu duyduktan sonra bana keyfi atıldığına dair de gram şüphem kalmadı. En azından dürüst olunmasını tercih ederdim.Bana da atıldı bugün. Gereksiz değil diyemem nedeni açıklandıktan sonra. Eksik nedeninin açıklanmaması bence. Bilet gönderdimve @Recep Baltaş dönüş yaptı ve nedenini öğrendim.
Ben moderatörlerin görmek istemediklerini görünmez yapması diye konu açma isteği göndermiştim ve moderatörlerin kötü yanını yazdığımızda moderatörlerin geri bildirim göndermeden keyiflerine göre müdahale ettiğini yazmıştım. Onaylanmamıştı. Bu yazdığım da patlayabilir.
Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Dostum açıkçası bu gereksiz değil bildiğin azmettirici bir yorum.Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Bu gayet gereksiz bir mesaj. Olaya dümdüz bakarsan evet gereksiz mesaj değil ama tabanında trollük yatan bir mesaj. Sesinin az gitmesi mikrofon kaynaklı, yani çözüm odaklı bir şeyler sunabilirsin, örneğin mikrofonun dışarıdan aldığı sesi Windows üzerinden veya iletişime geçtiği platform üzerinden arttırmasını tavsiye etmek bir gereksiz mesaj değildir.Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.