Daha fazla ban atıyor değil de. Sanki denetim artmış gibi. Ben mesela gereksiz bir mesaj yazsam 1-2 dakikada ban atıyorlar. 15 küsür gereksiz mesaj banım var. Forumun ilk zamanları ban bile atılmıyordu.

Daha fazla ban atıyor değil de. Sanki denetim artmış gibi. Ben mesela gereksiz bir mesaj yazsam 1-2 dakikada ban atıyorlar. 15 küsür gereksiz mesaj banım var. Forumun ilk zamanları ban bile atılmıyordu.
Kesinlikle. Ama sonuç olarak burası mahkeme değil. Bu ciddiyet niye? Saygı çerçevesi içinde insanlar biraz ironi yapabilir.

Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Yesil forumda oldugu gibi bir sene onceki konularda kendi mesajini en iyi cevap sectikten sonra ifsalaninca uyeye inadina ban atan modlar yoktur burda.

Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Yazim kurallarindan uzun zamandir hic yemedim. Cok daha serbest bu konuda.

Eger gidip kural disi bir hareket yaparsaniz normal.

"Türkçemizi güzel kullanalım" İlk olarak herkes İstanbul Türkçesi kullanmıyor, zorunda da değil. İkinci olarak telefonlardaki otomatik doldurmalar bile hata yapıyorken insanların hata yapması aşırı normal değil mi? Bana da boşuna raporluyorsunuz gibi geldi.

İstanbul Türkçesinin yazım kurallarıyla alakasını anlayamadım. Forumun kurallarında var ise benim raporlamam neden hatalı oluyor? Gidip bunu Recep hocama söyleyin belki yazım kurallarına uyma zorunluluğunu kaldırır, böylece ben de raporlayamam. Ayrıca alıntıladığım veya içinde bulunduğum konudaki mesajları raporlamayınca moderatörler raporlamam için ricada bulunuyor, yani onlar rahatsız olmuyorken siz neden raporlamamı dert ediniyorsunuz ki?

Bu bir öneri konusu değil, "Bu işe bir el atarsanız sevinirim." diyerek öneri vermiş olmuyorsunuz. "Yeni moderatörlerinize sahip çıkın" başlığını saymıyorum bile.

Hak ediyorsanız uyarıyı alırsınız. Almıyorsanız da inisiyatif kullanan moderatörlere teşekkür etmelisiniz. Kendi gözünüzde konuyla alakalı olan bir mesaj, dışarıdan bakılınca alakalı olmayabiliyor. Biraz geniş düşünün.