Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Öneri
Kesinlikle. Ama sonuç olarak burası mahkeme değil. Bu ciddiyet niye? Saygı çerçevesi içinde insanlar biraz ironi yapabilir.Daha fazla ban atıyor değil de. Sanki denetim artmış gibi. Ben mesela gereksiz bir mesaj yazsam 1-2 dakikada ban atıyorlar. 15 küsür gereksiz mesaj banım var. Forumun ilk zamanları ban bile atılmıyordu.
Bu sizi rahatsız mı ediyor?
Mesaj ve üye yoktu o dönemler. Mesaj yoksa, moderasyon da yok mantığı. Gereksiz mesaj yazmayarak bu sorunu aşabilirsiniz.
Hayır.
Yesil forumda oldugu gibi bir sene onceki konularda kendi mesajini en iyi cevap sectikten sonra ifsalaninca uyeye inadina ban atan modlar yoktur burda.Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Yazim kurallarindan uzun zamandir hic yemedim. Cok daha serbest bu konuda.Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
"Türkçemizi güzel kullanalım" İlk olarak herkes İstanbul Türkçesi kullanmıyor, zorunda da değil. İkinci olarak telefonlardaki otomatik doldurmalar bile hata yapıyorken insanların hata yapması aşırı normal değil mi? Bana da boşuna raporluyorsunuz gibi geldi.
Resmi Türkçe hangi Türkçe beyefendi?İlk olarak herkes İstanbul Türkçesi kullanmıyor, zorunda da değil