Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Ortada teknik bir problem varsa ve sen de bunun çözümünü bağırmak olarak görüyorsan bu gayet de gereksiz mesajdır. Uyarıda bir problem göremedim. Sırf mesaj yazayım da ne yazarsam yazayım kafasıyla cevap vermişsin adama.

O halde sen git bilgisayarımda şu sorunu yaşıyorum diye konu aç, biz de ''Senin PC çöp, git yenisini al'' diye yanıt verelim. Bence müthiş çözüm.

Arkadaşlar merhaba, bazı üyeler yetkililerimiz tarafından keyfi şekilde cezai yaptırıma maruz kaldıklarını düşünüyorlar. Böyle düşünmenize üzüldüm açıkçası çünkü moderasyon ekibi olarak kural ihlali olmayan hiçbir durum için uzaklaştırma vermeyiz, veremeyiz. Sadece düzeni bozduğunu düşündüğümüz hâl ve tavırlarda aksiyon alırız ve buna bağlı olarak bazı senaryolarda inisiyatif kullanabilir ve yaptırımın süresini yahut puanını değiştirebiliriz. Lakin bu cidden nadir görülen bir şeydir. Hatta çoğu durum için -özellikle yazım kuralları konusunda- oldukça inisiyatifli davranıldığını düşünüyorum.

Biz hiçbir üye için kin tutmayız ve herkes gözümüzde eşittir. Asla kişiye özel muamele yapmayız veya keyfi uyarı vermeyiz. Eğer böyle olduğunu düşünüyorsanız bize rapor yollayabilir veya bilet sistemini kullanabilirsiniz. Sorununuz elbet çözülecektir. Sizler için buradayız.

Keyifli sosyaller.

Hatta çoğu durum için -özellikle yazım kuralları konusunda- oldukça inisiyatifli davranıldığını düşünüyorum.
Buna ben de katılıyorum ve yazım yanlışına verilen uyarılar hakkında bir şey de söylemek istiyorum.

Mesela düşünüyorsunuz ki "moderatör bana takmış he" diye ve tam böyle düşünürken eski bir mesajınızdaki yazım yanlışından uyarı yiyorsunuz. "Ulan hakikaten de bana takmış bu mod😡" diye düşünebilirsiniz ama aslında yazım yanlışı raporlamaya bayılan birisi sizin eski mesajlarınızı raporlamış olabilir. Çok şey etmeyin yani moderatöre.

Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Teknik olarak bu gereksiz bir mesaj, adam sesim az gidiyor dediğine göre her ses tonunda deneyip sonuç alamamıştır çünkü.

Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.

Ben neredeyse son 1 haftadır uyarı yemedim. Mesajınızda konudaki bahsedilen şey ile alakalı, ancak sadece konudaki yazılan sorudan alakasız bir şeyden bahsediyorsanız gayet normal.

Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Uyarıyı ben attım, insaflı bile davranmışım. Üyenin orada yardıma ihtiyacı var, sen kalkmışsın "Bağır" diyorsun... Üstüne de bu konuyu açmış olman büyük talihsizlik.