Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Benzer konular
- Öneri
- Öneri
- Öneri
Ortada teknik bir problem varsa ve sen de bunun çözümünü bağırmak olarak görüyorsan bu gayet de gereksiz mesajdır. Uyarıda bir problem göremedim. Sırf mesaj yazayım da ne yazarsam yazayım kafasıyla cevap vermişsin adama.Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Doğrudur.Son uyarımı 11 Mart'ta yemişim. Sorunun sizinle alakalı olduğunu düşünmekteyim.
Doğruluyorum.Hatta çoğu durum için -özellikle yazım kuralları konusunda- oldukça inisiyatifli davranıldığını düşünüyorum.
Buna ben de katılıyorum ve yazım yanlışına verilen uyarılar hakkında bir şey de söylemek istiyorum.Hatta çoğu durum için -özellikle yazım kuralları konusunda- oldukça inisiyatifli davranıldığını düşünüyorum.
Teknik olarak bu gereksiz bir mesaj, adam sesim az gidiyor dediğine göre her ses tonunda deneyip sonuç alamamıştır çünkü.Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Sayın üst üst üst yetkililer sayfaya yeni moderatör mü aldınız bilmiyorum ama her gün rutin olarak uyarı atılmaya başlandı bana. Bu işe bir el atarsanız sevinirim.
Uyarıyı ben attım, insaflı bile davranmışım. Üyenin orada yardıma ihtiyacı var, sen kalkmışsın "Bağır" diyorsun... Üstüne de bu konuyu açmış olman büyük talihsizlik.Adam karşıya sesim az gidiyor demiş mikrofondan ben de bağır yazdım. Bağırırsa mantıkken sesi daha fazla gider ve bence bu gereksiz bir mesaj değil yani.
Benim de bazen mesajlarım siliniyor ama bildirim falan düşmüyor şansa görüyorum.Gereksiz mesaj olarak atılıyor ama gayet gerekli bir şekilde mesajlar atıyorum.
Ediyorum, ortamı biliyorum çok şükür. Önceden atılmazdı zaten bu kadar uyarı.