erometre

Uzman
Öncelikle selamün aleyküm,

9. sınıf öğrencisiyim ve eğitim konusunda yeni bir proje açmak istiyorum. Amacım, aynı benim gibi öğrencilerin diğer öğrenciler için konu anlatımları, testler, denemeler, kitaplar (ortak yapılması şartıyla) ve eğer isterlerse video anlatımlar yapabilmesini sağlamak. Sadece akademik alanda değil, diğer tüm her şey hakkında da eğitim anlayışına sahip bir topluluk oluşsun isteğindeyim.

Sistem tamamen gönüllülük esaslı kar amacı gütmeyen bir proje şeklinde olacak. İsteyen kişilerin hazırladığım, şahsi olarak çok da zorlamadığım, alıma girmesi gerekiyor. Alım basit, sadece 5 adet soru yazmanız gerekiyor. Veri olarak ad-soyad ve yaş bilgisi toplayacağım ki bu verileri zaten ileride kullanacak olduğunuzdan dolayı istiyorum. Bu konuda bir sorunuz varsa gizlilik sözleşmesini okuyabilirsiniz.

Eğer bir öğrenci iseniz ve projeye yardımınız dokunsun istiyorsanız bu güzel bir şey olur. Öğretmen olarak katılmak isterseniz de problem yok.
İsteyenler lütfen buradan iletişime geçsin, bir grup oluşturup onları e-posta yolu ile bilgilendireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör: