II. inSTUnBULL

Becerikli
Sistem şu anda bu şekilde. 15 dakikadan fazladır görüntü gelmedi. Neyi kontrol etmem gerektiğini pek bilmiyorum. Eğer ihtiyacınız olan bir bilgi varsa sorabilirsiniz.

IMG_20250910_214153.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu çalıştırıp 12v, 5v, 3.3v kanallarının voltajını ölçmek lazım, bunlarda anormallik varsa olabilir ama en son akla gelecek ihtimal.

Aradan 1 ay falan geçti.
Geldi şimdi de. Taktım fanlar Okey olmuş. Abimiz CPU fanlarının RGB'sinin takılı olduğu kabloyu sökmüş bilmem niye. Hata ışığı yanmıyor hadi bakalım ne olacak.

Aradan baya vakit geçti, hayırlı olsun busefer de hata ışığı yanmamasına rağmen açılmıyor ne önerirsiniz?

@Michael MYERS hocam sizde ayni monitör var diye soruyorum. İlla sistemi kumanda ile mi açıyoruz? Kumanda ile açtığım zaman açıldı çünkü.

Dosya Ekleri

• IMG_20251011_192152.webp
    IMG_20251011_192152.webp
    2,3 MB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Aradan 1 ay falan geçti.
Geldi şimdi de. Taktım fanlar Okey olmuş. Abimiz CPU fanlarının RGB'sinin takılı olduğu kabloyu sökmüş bilmem niye. Hata ışığı yanmıyor hadi bakalım ne olacak.

Aradan baya vakit geçti, hayırlı olsun busefer de hata ışığı yanmamasına rağmen açılmıyor ne önerirsiniz?

@Michael MYERS hocam sizde ayni monitör var diye soruyorum. İlla sistemi kumanda ile mi açıyoruz? Kumanda ile açtığım zaman açıldı çünkü.
Monitörü bir kereliğine mahsus kumandayla açıyorsun. Daha sonra sistemi kapattın diyelim, 1 dakika geri sayıyor ya orada hiç bir şey yapma kendisi kapansın. Bir dahaki sistemi açışında kendisi açılacak. Ama Manuel olarak kapatayım, 1 dakikayı beklemem dersen tekrar basman gerekir.

Monitörü bir kereliğine mahsus kumandayla açıyorsun. Daha sonra sistemi kapattın diyelim, 1 dakika geri sayıyor ya orada hiç bir şey yapma kendisi kapansın. Bir dahaki sistemi açışında kendisi açılacak. Ama Manuel olarak kapatayım, 1 dakikayı beklemem dersen tekrar basman gerekir.
Tamam deneyelim. Sistemi kapadım ve 1dk'lık süre başladı.

@Michael MYERS Oldu da hocam illa HDMI2'ye mi bağlı olmalı monitör. Şimdi display ile denedim açılmadı çünkü

Son düzenleme: