- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Tek sorumlusu var ama işte ne yapabilirsin ki.
Yenikapı etkinlik alanı'nda bugün 13:00'da adalet mitingi düzenlenecek. Sokak hayvanları, katledilen çocuklar, kadınlar ve doğa için adalet çağrısı yapılacak.
Eki Görüntüle 52585
Bu mitinge polis gelince kacarsaniz harbi diyecek bir seyim yok.
Dünyada hala güzel insanların olduğunu bilmek beni sevindiriyor.
Bu mitinge polis gelince kacarsaniz harbi diyecek bir şeyim yok.
Türkiye'nin birçok ilinde valilik izni ile yapılıyor.
Türkiye'nin birçok ilinde valilik izni ile yapılıyor.![]()
Valilik izniyle yapilan seylere polis gelince nasıl kacildigini gorduk kanka merak etme.
Valilik izniyle yapilan seylere polis gelince nasıl kacildigini gorduk kanka merak etme.![]()
Kimse bizi yıldıramaz ben de bizzat orada olacağım. Yasal izinli onaylanmış mitingimizi yaparak hakkımızı aramak kadar doğal bir şey olamaz. Polis olsa olsa çevrede durarak insanları korumak amaçlı olabilir o kadar.
Kimse bizi yıldıramaz ben de bizzat orada olacağım. Yasal izinli onaylanmış mitingimizi yaparak hakkımızı aramak kadar doğal bir şey olamaz. Polis olsa olsa çevrede durarak insanları korumak amaçlı olabilir o kadar.
Dedigin gibiysen lafim yok katiliyorum sana, ama sirf polisler baski yapti diye bir miting veya protesto bozulamaz.
- Makaleler
- 1
İstanbul'da olsam kesin gelirdim ama sırf bunun için gelmezdim. Yeter artık, bu sokak köpeklerinden çektiğimiz! Adaletimizi arayın, diğer şeyleri arayın, bırakın sokak köpeklerini hükümet yapsın işte.
İstanbul'da olsam kesin gelirdim ama sırf bunun için gelmezdim. Yeter artık, bu sokak köpeklerinden çektiğimiz! Adaletimizi arayın, diğer şeyleri arayın, bırakın sokak köpeklerini hükümet yapsın işte.
Kadınlar, çocuklar, hayvanlar ve doğa için sonuna kadar adalet arayacağız merak etmeyin.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-