Siteyi yeniledim, önerilerinize açığım. Daha bitirmedim ama paylaşmak istedim. Bu arada Wordpress'ten nefret ederim.
1718450251762.webp

1718450269253.webp

Sade ve basit olmuş (iyi anlamda) eleştiri yapmak gerekirse sayfanın adının yazdığı bölümler fazla alan kaplıyor.
Muhtemelen açılır menüye de el atacaksındır, daha bitirmedim dediğine göre. Gece gündüz modu açılır menüde değilde sayfaların sağ üst köşesinde olabilir.

Pek olmamış gibi geldi. Logo ve sitede kullanılan renkler farklı olduğu içinde biraz kötü duruyor. Uyumlu/benzer renkler kullanılsa daha iyi dururdu.

Siteyi beğendim. Hem de hızlı çalışıyor.
Teşekkür ederim. MDx temasının artısı bu.

Eki Görüntüle 56533
Eki Görüntüle 56534
Sade ve basit olmuş (iyi anlamda) eleştiri yapmak gerekirse sayfanın adının yazdığı bölümler fazla alan kaplıyor.
Muhtemelen açılır menüye de el atacaksındır, daha bitirmedim dediğine göre. Gece gündüz modu açılır menüde değilde sayfaların sağ üst köşesinde olabilir.
O gece-gündüz modunu bulup yerini değiştireceğim. El atmışken de logomun oradaki sorununu da çözmeye çalışacağım.

Pek olmamış gibi geldi. Logo ve sitede kullanılan renkler farklı olduğu içinde biraz kötü duruyor. Uyumlu/benzer renkler kullanılsa daha iyi dururdu.
Peki tam olarak, önerin nedir?