• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İnceleme YooMoney(Yandex.Money) Kart İncelemesi - YooMoney'e Nasıl Para Yatırılır? Türkiye'de İlk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aliyasiny65
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 710
Merhaba üzgünüm bu yorumunuzu görmemişim o sıralar biraz yoğunluğum vardı üzerinden geçmiş. İhtiyaç devam ediyorsa yardımcı olabilirim.
İncelememi beğendiğinize sevindim. Evet türk veya herhangi bir global banka/kredi kartı ile doğrudan yatırılamıyor maalesef.

Ne kadar miktarda ödeme yapacaksınız hocam yardımcı olmaya çalışırım.

Dönüşünüz için teşekkür ederim. Ailemle oraya kendi başımıza gideceğimiz için gezeceğimiz müze ve opera biletleri gibi bazı şeyleri tükenmeden online alabilmek istiyorum, örneğin opera biletleri çok hızlı tükendiği için oraya gittiğimizde çoktan tükenmiş olacak. 16 bin ruble o biletler, 10 binden fazla da müze giriş biletleri var. Yani düşük bir miktar değil ne yazık ki. Eğer sizin kartınıza ruble aldığımızda ödemeyi online yapabileceğimiz kesin ise ben denemek isterim ancak siz yüksek miktar bulursanız ya da ben uğraşmak istemem derseniz de anlarım tabi ki. Her şeyi engelledikleri için çaresiz kaldık resmen.

Hesabımda şu an 900 ruble civarı var yani ekstradan yatırmam lazım. Eğer isterseniz profilimdeki web sitemde bulunan numarama Whatsapp üzerinden yazın bakalım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…