Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Çok sebebi var, bizim bileceğimiz iş değil. 
Doktora çıkıp tahlil vererek başlayabilirsin.
Kendi başına düzeltebileceğin faktörler; uyku düzeni, sağlıklı beslenme ve spor düzenin olur.
Bir de stres kaynaklarından uzaklaşmak da hayat kalitesini etkileyen önemli bir etken.
Doktora çıkıp tahlil vererek başlayabilirsin.
Kendi başına düzeltebileceğin faktörler; uyku düzeni, sağlıklı beslenme ve spor düzenin olur.
Bir de stres kaynaklarından uzaklaşmak da hayat kalitesini etkileyen önemli bir etken.
İyi uyuyamıyorsun demek ki. Uyku terörü ya da geniz eti problemin olabilir, doktora görün.
Dahiliyeye gidip senede 1 tahlillerini yaptırmalısın, bir vitaminin eksikliği veya düşük iyi kolesterol veya nötral yağlarının fazlalığı bunu etkileyebilir.12'de uyuyup 10'da uyanıyorum. Uyandıktan sonra yorgun oluyorum. Başım dönüyor ve bu neden oluyor? Vitaminsizlikten olabilir mi? Bir de uzun süredir sabahlıyorum belki bünyem sabah uyumaya alışmıştır.
beşiktaşlıbirisi1903
Becerikli
Obezlik.
Kafein bağımlılığım yok.
baris1
Uzman
Hocam ilk once biyolojik sebepleri arastirmalisin. Bir sonuc cikmazsa psikolojik bile olabilir. Arkadaslarin dedigi gibi once doktor kismini hallet.
Bazi makalelerde, gun icerisinde cok fazla karar vermenin, ekran suresinin uzun olmasinin ve depresyonda olmanin belirtilerinde uykuyu tam alamama ve surekli enerji dusuklugu gozlemlendigini okumustum.
Bazi makalelerde, gun icerisinde cok fazla karar vermenin, ekran suresinin uzun olmasinin ve depresyonda olmanin belirtilerinde uykuyu tam alamama ve surekli enerji dusuklugu gozlemlendigini okumustum.
Hocam ilk once biyolojik sebepleri arastirmalisin. Bir sonuç cikmazsa psikolojik bile olabilir. Arkadaslarin dedigi gibi once doktor kismini hallet.
Yarın doktora kan verdirmeye gideceğim ve benim ekran sürem fazla günümün çoğu bilgisayarda geçiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-