SHERLOCKED 118
Bilgin
Kalori dediniz kalori verdik.
Kalori dediniz kalori verdik.
En kolayı bence blenderdan geçecek bir shake yapmak. Süt + yulaf + muz + fıstık ezmesi hem F/P hem de kalorisi yüksek. Örneğin 500 ml süt, 80 g yulaf, 1 muz ve 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi yaklaşık 800-900 kcal ediyor. Ara öğün olarak bunu içerseniz 600-700 kalorilik açığı kapatmak çok daha kolay olur. Kuruyemiş, tahin-pekmez ve tost da pratik alternatifler.Ben kilo almaya çalışıyorum. Günde 2 ana öğün tüketiyorum şimdilik. Yani kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen bir şey yemiyorum. Çok fazla kalori açığım oluyor. Ara öğün olarak tüketilebilecek yüksek kalorili F/P atıştırmalık veya kolay yapılabilen yiyecek önerir misiniz?
Kilo almam için 2400+ kalori almam gerek ama bazen 600-700 kalori açığım oluyor.
Mantıklı hocam. Evde süt yokmuş üşendim şimdi almaya. yarından itibaren bunu yapayım.En kolayı bence blenderdan geçecek bir shake yapmak. Süt + yulaf + muz + fıstık ezmesi hem F/P hem de kalorisi yüksek. Örneğin 500 ml süt, 80 g yulaf, 1 muz ve 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi yaklaşık 800-900 kcal ediyor. Ara öğün olarak bunu içerseniz 600-700 kalorilik açığı kapatmak çok daha kolay olur. Kuruyemiş, tahin-pekmez ve tost da pratik alternatifler.
f/p değil hocam f/p şeyler lazım şöyle maksimum 100 lira.
Ama işin sağlık tarafı da var. En azından lifli olmalı ki kan şekerini hoplatmasın, sindirim uzun sürsün ve bu sayede tok tutsun.
Haklısınız hocam. Ben acayip zayıfım. 187/58. Acilen kilo almam lazım. Yazio diye bir uygulama ile takip etmeye başladım. Günlük 2400 kalori alırsam 2 ay sonra 68 olurum diyor hedefi bu şekilde koydum. Ama sadece normal yemek yiyerek kalori dolmuyor. Ben çok sağlıklı besleniyormuşumAma işin sağlık tarafı da var. En azından lifli olmalı ki kan şekerini hoplatmasın, sindirim uzun sürsün ve bu sayede tok tutsun.
Tok tutması amaca ters biraz. Kilo almak istiyor vatandaş. Ama haklısınız.Ama işin sağlık tarafı da var. En azından lifli olmalı ki kan şekerini hoplatmasın, sindirim uzun sürsün ve bu sayede tok tutsun.
Ne gerek var bu kadar pahalı şeyler almaya? Bakkaldan iki tane beyaz ekmek al üstüne margarin sür ye.