Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her insan senin gibi hissetmiyor? Erkeğin erkekle kadının kadınla olması veya buna benzer diğer şeyler senin hayatına etki etmiyor bile. Ne sorunu var bunun yani? Gelip sana neden kadınlardan hoşlanıyorsun diye laf ediyorlar mı? Sen onlara bu lafları söylersen rahatsız olurlar. Kimin eli kimin g*tünde olması seni ne ilgilendirir kısaca.

Benim yaptığım yorumdan sana ne? Sen kim oluyorsun da benim düşüncemi yargılıyorsun? Haddini bil. Seni alakadar etmez benim yaptığım yorum.

Bir insan neden kendi cinsi ile evlenir ki? Yani bir kadının bir erkekte veya bir erkeğin bir kadında bulamadığı ne var da kendi cinsinde bulabiliyor? Bence bu eş cinsellik bir hastalık ve bu kişilerin tedavi olması gerek. Hatta TikTok denen plartformda 2 tane erkek eş cinsel vardı. Kendi aralarında evlilik teklifi ve düğün yaptılar.

Bilim insanları: İttihatçi Komutan eş cinselliğin hastalık olduğunu söylüyor. Hemen bütün araştırma ve çalışmaları geride bırakıp onun sözünden gitmeliyiz. (!)

Bencesi yok, hastalık olarak kabul edilmiyor ve değil de. Kesin olarak kabul görmüş şeylere "bence böyle" gibi yorumlar yapmak saçmalıktır.

Donner le lien en français est cool a toi je pense. :D

Benim yaptığım yorumdan sana ne? Sen kim oluyorsun da benim düşüncemi yargılıyorsun? Haddini bil. Seni alakadar etmez benim yaptığım yorum.
Peki sen kim oluyorsun da yetişkin insanların kendi hayatları için özgür iradeleri ve karşılıklı rızalarıyla verdiği kararı yargılıyorsun? Senin buna hakkın varsa onun da senin yorumunu yargılama hakkı var.

E sen başkasının hayatına yorum yapıyorsun? Başkasının durumunu yargılıyorsun. Adam da senin yorumunu yargılar. Sana ne? Onların hayatı da seni alakadar etmez.

Bilim insanları: İttihatçi komutan eş cinselliğin hastalık olduğunu söylüyor. Hemen bütün araştırma ve çalışmaları geride bırakıp onun sözünden gitmeliyiz. (!)

Bencesi yok, hastalık olarak kabul edilmiyor ve değil de. Kesin olarak kabul görmüş şeylere "bence böyle" gibi yorumlar yapmak saçmalıktır.

Yav kardeş sana ne. Seni ne alakadar ediyor. Ben kendi yorumumu yapıyorum. Sizin eş cinsel sevici yorumlarına bir şey yazdım mı? Yani karşıt görüş belirtiyorum diye ne bu? Sizin yazdıklarına hak versem bunu yapmayacaktınız. Bura da kimse görüşünü belirtemeyecek mi? Siz kim oluyorsunuz da milleti yargılıyorsunuz. Haddinizi bilin. Bir de dalga geçiyorsun. Sana ne!

Sorun şu; sizin dusunceniz dunya genelinde yaygin olsa insanlar zorla gereksiz yere "tedavi edilmeye" calisilacak. LGBT ınsanlar yillar boyu (bknz; Alan Turing) zaten toplumdan dislandi.

Ayrica her dusunce sorgulanabilir ve yargilanabilir.

Screenshot_20240216_122310_Kiwi Browser.webp

Yav kardeş sana ne. Seni ne alakadar ediyor. Ben kendi yorumumu yapıyorum. Sizin eş cinsel sevici yorumlarına bir şey yazdım mı? Yani karşıt görüş belirtiyorum diye ne bu? Sizin yazdıklarına hak versem bunu yapmayacaktınız. Bura da kimse görüşünü belirtemeyecek mi? Siz kim oluyorsunuz da milleti yargılıyorsunuz. Haddinizi bilin. Bir de dalga geçiyorsun. Sana ne!

Herkese açık olarak yapılmış bir yorum, istediğim şekilde cevap verebilirim. Sanaldan racon kesmek yerine mantıklı bir şekilde fikirlerini savun.

Donner le lien en français est cool a toi je pense. :D

Peki sen kim oluyorsun da yetişkin insanların kendi hayatları için özgür iradeleri ve karşılıklı rızalarıyla verdiği kararı yargılıyorsun? Senin buna hakkın varsa onun da senin yorumunu yargılama hakkı var.

Seni alakadar etmiyor. Devam et. Çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Şuraya giriyoruz vakit geçirelim diye. Sırf karşıt görüş belirtiyorum diye bunu yapıyorsunuz. Eğer eşcinselliği savunsaydım bunları yapmayıp aksine tebrik edecektiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.