Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav kardeşim çoluk çocuksunuz. Şu yaptığınız 5 yaşında ki çocuk yapmaz. Ben neden düşünce mi özgürce ifade edemiyorum? Size ne?
Sen kendi düşünceni özgürce ifade ettin, karşındaki kişi de özgürce sana karşı olan düşüncesini ifade etti. Sen herkese açık şekilde düşünceni ifade ediyorsan herkesin buna karşı fikir belirtme hakkını kendin vermiş oluyorsun. Sen başkalarını yargılayabiliyorsan başkaları da seni yargılayabilir, bu kadar basit. Kimse sana düşünceni niye ifade ettin demiyor.

Yav kardeşim çoluk çocuksunuz. Şu yaptığınız 5 yaşında ki çocuk yapmaz. Ben neden düşünce mi özgürce ifade edemiyorum? Sizene.
Biz de sizin düşüncenize karşı düşüncemizi belirtiyoruz işte? Geri cevap yazmanıza gerek yok. Çocuk gibi "Sana ne velet" gibi söylemlerde bulunmanıza da gerek yok.

Uğraşma o zaman neden yorum yapıyorsun? Ayrıca kim sizden yardım istedi ki?
Başkalarını çocuk olmakla itham edeceğine önce şunun farkındalığını kazan; sen herkese açık bir platformda fikir belirtiyorsan, senin onaylamadığın bir konuda yargılama yapabiliyorsan herkesin de buna karşıt görüş belirtme hakkı vardır. Aklındakinden farklı düşünceleri duymak seni rahatsız ediyorsa o zaman en mantıklı yöntem olarak fikirlerini herkese açık platformlarda belirtmemen gerekiyor.

Sen başkalarını yargılarken sorun yok, fikir belirtirken sorun yok, başkaları senin fikrine karşı bir şey söyleyince mi sorun oluyor?

Her neyse sizlerin seviyesine daha fazla inmiyorum. Buradan şu anlaşılıyor ki. Burası da aynı şekil de diğer site de olduğu gibi toksik kitle ile dolmuş bile. Sizler sizden yana veya sizinle aynı fikirde olmayan kişileri yargılamaya devam edin. Kimse eş cinsel sevici olacak diye bir şart yok. Ben eş cinsel sevici değilim gerisi de size kalmış. Toksikliğe devam edebilirsiniz.

Valla ben özgürlükçü bir insanım ama bu tür şeylere karşıyım. Özellikle daha 20 yaşına bile gelmemiş gençlerin psikolojisini alt üst ederek bu tür şeylere özendirmeleri hiç hoşuma gitmiyor. Erkek erkekliğini bilecek, kadın da kadınlığını. Araştırmalara göre o cinsiyet değiştiren eden çoğu kişinin %70'nin pişman olduğu söyleniyor. Resmen hayatlarını mahvediyorlar.

Her neyse sizlerin seviyesine daha fazla inmiyorum. Buradan şu anlaşılıyor ki. Burası da aynı şekil de diğer site de olduğu gibi toksik kitle ile dolmuş bile. Sizler sizden yana veya sizinle aynı fikirde olmayan kişileri yargılamaya devam edin. Kimse eş cinsel sevici olacak diye bir şart yok. Ben eş cinsel sevici değilim gerisi de size kalmış. Toksikliğe devam edebilirsiniz.
Forum senin yokluğunda karşıt fikrini belirtenlere "haddini bil" diyerek cevap veren bir kişiden kurtulmuş oluyor bu durumda. :D Başkalarını suçladığın her şey seni anlatıyor farkında değilsin.

Eş cinsel sevici degilim biseksuelim zaten. Insanlari sevicilikle suclamaniz ne kadar dusuk bir seviyeye sahip oldugunuzu gosteriyor sadece.

• Hahaha
İfadeler: 992
Seni alakadar etmiyor. Devam et. Çoluk çocukla uğraşacak vaktim yok. Şuraya giriyoruz vakit geçirelim diye. Sırf karşıt görüş belirtiyorum diye bunu yapıyorsunuz. Eğer eşcinselliği savunsaydım bunları yapmayıp aksine tebrik edecektiniz.
Yazdıklarınızı "karşıt görüş" diyerek sevimli hale getirmeyin lütfen. Resmen inandığınız şey doğrultusunda sizden farklı bir cinsel yönelimi olan grubu aşağılıyorsunuz. Bununla da kalmayıp hastalıklı düşüncelerinize karşı çıkanlara "Eşcinsel sevici" diyorsunuz. Tamamen saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.