Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Android üzerinden açılmış konu o yüzden Android telefonlardan gideceğim.
Öncelikle server kaydı bulunan (Xiaomi, Google Pixel vs) cihazlarda server kayıt yapıldığında sanki TR cihazı gibi kullanabiliyorsun.
Bir diğer yöntem 4+4 ay kullanma. Yani 4 ay normal SIM, 4 ay e SIM üzerinden kullanabilirsin. Geriye kalan 4 ayda yanında başka telefon gezdirirsin.
Bir diğer yöntem pasaport kaydı. Eğer o kaydı yaparsan sana maliyeti 40 bin TL civarı olacak.
Öncelikle server kaydı bulunan (Xiaomi, Google Pixel vs) cihazlarda server kayıt yapıldığında sanki TR cihazı gibi kullanabiliyorsun.
Bir diğer yöntem 4+4 ay kullanma. Yani 4 ay normal SIM, 4 ay e SIM üzerinden kullanabilirsin. Geriye kalan 4 ayda yanında başka telefon gezdirirsin.
Bir diğer yöntem pasaport kaydı. Eğer o kaydı yaparsan sana maliyeti 40 bin TL civarı olacak.
Android üzerinden açılmış konu o yüzden Android telefonlardan gideceğim.
Yanlış açmışım, Apple'da farklı mı hocam? Pasaport olmadan kayıt olmaz mı T.C. kimlik no vs?
- Makaleler
- 6
Yanlış açmışım, Apple'da farklı mı hocam? Pasaport olmadan kayıt olmaz mı T.C. Kimlik no vs?
O kadarını bilmiyorum maalesef. Ama kayıt yapmak mantıksız. 4+4 ay kullanın, 8 ay sonunda diğer 4 ay için yanınızda hotspot destekli eskide olsa ufak bir telefon gezdirin.
Apple’da ya yanınızda bir cihaz taşırsınız yada BTK kaydı.Yanlış açmışım, Apple'da farklı mı hocam? Pasaport olmadan kayıt olmaz mı T.C. kimlik no vs?
En mantıklı cihaz taşımak.
Apple'da ya yanınızda bir cihaz taşırsınız ya da BTK kaydı.
En mantıklı cihaz taşımak.
Ben kayıt yaptırmak istiyorum üstadım, onu sordum aslında.