Torukojin Kaneki
Başarılı
Beyaz Kurt ve Sadece Enes çok iyi anlatıyor. Sadece Enes dünyayı falan gezdi sen evinden, okul ve şehirinin sınırının dışına çıkamıyorsun galiba.Kendinizi anlattıklarımla hissetmek canınızı mı yaktı?
Beyaz Kurt ve Sadece Enes çok iyi anlatıyor. Sadece Enes dünyayı falan gezdi sen evinden, okul ve şehirinin sınırının dışına çıkamıyorsun galiba.Kendinizi anlattıklarımla hissetmek canınızı mı yaktı?
AKP gibi ülkenin geleceğini mahveden bir parti ile beni nasıl aynı kefeye koyarsın?Siz kimsiniz? Fevzi Çakmak falan mı? Kadir Mısıroğlu mu kendinizi ne görüyorsunuz?
Galiba AKP'li kısımdansın?
Kral adamlar herkesin sahip olduğu düşünceyi anlatıyor. O yüzden katılıyoruz. Sen günde 50 rekat namaz kılıp secde edip. Gelip burda onlara sallama.Kendinizi anlattıklarımla hissetmek canınızı mı yaktı?
Kendinizi anlattıklarımla hissetmek canınızı mı yaktı?
O zaman herkesin sahip olduğu AKP karşıtı düşünceye sahip nesili kişileri nasıl eleştiriyorsun?AKP gibi ülkenin geleceğini mahveden bir parti ile beni nasıl aynı kefeye koyarsın?
Herkesin sahip olduğu değil. Herkesin izleyip o perspektife kavuştuğu düşünceler ve sende o düşüncelere mahkumsun anlaşılan.Kral adamlar herkesin sahip olduğu düşünceyi anlatıyor. O yüzden katılıyoruz. Sen günde 50 rekat namaz kılıp secde edip. Gelip burda onlara sallama.
Evet 15 yaşındayım. Kadir Mısıroğlu yerine ''düzgün düşünen'' kişilerin düşünce tarzını örnek alıyorum teşekkür ederim.Herkesin sahip olduğu değil. Herkesin izleyip o perspektife kavuştuğu düşünceler ve sende o düşüncelere mahkumsun anlaşılan.
Bunu dedikten sonra AKP'ye oy atsan ne komik ve ironik olur.İki kitlede etkisiz eleman ama sizin tek farkınız, kendinizi ermiş ve farkında sanmanız.
AKP Karşıtı olmayı bile kendi fikirleri doğrultusunda kazanmamış bir nesil. Eminim herkes bir gün AKP'liye dönse ve CHP'lileri dışlasa gençler anında AKP'li olurdu. Toplum olarak kabul görme ihtiyacına o kadar sahibiz ki kendimize bir kalıp bulma zorunluluğu hissediyoruz.O zaman herkesin sahip olduğu AKP karşıtı düşünceye sahip nesili kişileri nasıl eleştiriyorsun?