Ziraat Bankası Mastercard kartımı bankamatikte kaptırdım.
Mastercard yerine Troy kart göndermişler Troy kart ile ilgili yorumları okudum sorunlu bir kartmış Steam'de bile geçmiyormuş.
Madem yerli ve milli bir şey yapıyorsunuz o zaman adam gibi yapın.
Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

1754485545367.webp

Ziraat Bankası bilerek böyle yapıyor. Yeni kartlara hep Troy gönderiyor. Herhangi bir şubeye gidin eğer banka kartıysa hazır bankkartlar var onlardan isteyin. Kredi kartıysa başka bankaya geçin hocam. Hükümet yancısı firmalara böyle el altından destek verenlere boşuna para kazandırmayın.

Ziraat Bankası bilerek böyle yapıyor. Yeni kartlara hep Troy gönderiyor. Herhangi bir şubeye gidin eğer banka kartıysa hazır bankkartlar var onlardan isteyin. Kredi kartıysa başka bankaya geçin hocam. Hükümet yancısı firmalara böyle el altından destek verenlere boşuna para kazandırmayın.
Türkiye'de hükümete kazandırmayın, onun yerine Amerika'ya kazandırın zaten.

Troy yurtdışı ödemelerinde çalışmıyor.
Bunu bilmiyordum, teşekkür ederim.

Türkiye'de hükümete kazandırmayın, onun yerine Amerika'ya kazandırın zaten.
Bu olayın herhangi bir ülkeye kazandırmakla ne alakası var? Bana da Troy kart gönderildi ben kullanamadım, bazı marketlerde Troy kartların temassızı bile geçmiyor (sebebini bilmiyorum). Kullanamadığımız bir kartı neden "Türkiyem kazansın" diye kullanmaya uğraşayım ki? Düzelttikleri zaman herkes geçer zaten?
Ziraat Bankası Mastercard kartımı bankamatikte kaptırdım.
Mastercard yerine Troy kart göndermişler Troy kart ile ilgili yorumları okudum sorunlu bir kartmış Steam'de bile geçmiyormuş.
Madem yerli ve milli bir şey yapıyorsunuz o zaman adam gibi yapın.
Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

Eki Görüntüle 170653
Genelde sormuyorlar zaten, sizin özellikle belirtmeniz gerekiyor maalesef.

Ziraat Bankası bilerek böyle yapıyor. Yeni kartlara hep Troy gönderiyor. Herhangi bir şubeye gidin eğer banka kartıysa hazır Bankkart'lar var onlardan isteyin. Kredi kartıysa başka bankaya geçin hocam. Hükumet yancısı firmalara böyle el altından destek verenlere boşuna para kazandırmayın.

Hocam restoranlarda bile geçmiyormuş böyle bir şey yok Allah'tan Akbank var.

Çalışıyor hocam. Amazon Temu Google ve Apple kabul ediyor. Şu an kabul etmeyen en azından benim kullandığım Steam ve Xbox var.
Google'da son 1 aydır geçiyor, 1 ay önce geçmiyordu. Temu zaten Türkiye faaliyetlerini arttırdığı için Troy ödemelere izin veriyor. Ayrıca Troy kartın üzerinde Discover damgası varsa da çoğu yerde geçiyor. Mesela normal Troy kart Steam'de geçmiyor ama benim Discover damgalı kartım geçiyor.