Çalışıyor hocam. Amazon Temu Google ve Apple kabul ediyor. Şu an kabul etmeyen en azından benim kullandığım Steam ve Xbox var.
Çoğu yurtdışı sitede geçmiyor hocam. CD Key alacaksanız alamazsınız mesela Google Pay yoksa. Böyle böyle eksileri var, MasterCard veya VISA varken ne gerek var diye düşünüyorum. Bana 3-4 sene önce vermişlerdi hiçbir yerde kullanılmıyordu.

Türkiye'de hükümete kazandırmayın, onun yerine Amerika'ya kazandırın zaten.

Bunun Türkiye'ye para kazandırmamakla ne alakası var Epic Games'te geçmiyor Steam da geçmiyor bazı marketlerde geçmiyor kimse Visa ve Mastercard'a meraklı bunun yerine Troy kart hizmetini eleştirebilirsiniz.

Hocam restoranlarda bile geçmiyormuş böyle bir şey yok Allah'tan Akbank var.
Akbank da Troy kart gönderiyor ki bu bankayla alakalı bir durum değil. 1 hafta önce Akbank hesabı açtırdım kartım direkt Troy verildi. Mastercard veriyor musunuz diye sordum 10-15 gün beklemeniz gerek dediler. Zorunlu olarak aldım.

Google'da son 1 aydır geçiyor, 1 ay önce geçmiyordu. Temu zaten Türkiye faaliyetlerini arttırdığı için Troy ödemelere izin veriyor. Ayrıca Troy kartın üzerinde Discover damgası varsa da çoğu yerde geçiyor. Mesela normal Troy kart Steam'de geçmiyor ama benim Discover damgalı kartım geçiyor.
Benim kartımda da Discover damgası var

Akbank da Troy kart gönderiyor ki bu bankayla alakalı bir durum değil. 1 hafta önce Akbank hesabı açtırdım kartım direkt Troy verildi. Mastercard veriyor musunuz diye sordum 10-15 gün beklemeniz gerek dediler. Zorunlu olarak aldım.

Benim Akbank kartım Mastercard Allah'tan.

Çoğu yurt dışı sitede geçmiyor hocam. CD key alacaksanız alamazsınız mesela Google Pay yoksa. Böyle böyle eksileri var, Mastercard veya Visa varken ne gerek var diye düşünüyorum. Bana 3-4 sene önce vermişlerdi hiçbir yerde kullanılmıyordu.

Çok doğru bari bir iş yapıyorlar adam gibi yapsınlar.

Çalışıyor hocam. Amazon Temu Google ve Apple kabul ediyor. Şu an kabul etmeyen en azından benim kullandığım Steam ve Xbox var.
Troy yurtdışı pos cihazlarında çalışmıyor. Amazon Temu gibi yerler iyzico ile falan çalışırsa Troy Türkiye'de çalışıyor. Aksi halde yurtdışı online sitelerinde bile çalışmıyor. O yüzden MasterCard, Visa kart seçmek en doğrusu. Troy ve MIR (Rusların ödeme firması) ikisinin birbirinden farkı yok.

Son düzenleme:
Bilemiyorum o zaman, çok tuhaf çalışıyor Troy. Umarım yakın zamanda düzeltilir. Düzelmezse tüm bankalarımdan Mastercard isteyeceğim. Türk milliyetçiliği yapmanın başka yolları var, kullandığımız kartı da eleştirmesin insanlar.

Ben 1 hafta falan deneyeceğim eğer beğenmezsem iptal edip Mastercard istiyorum diyeceğim.
Kesinlike katılıyorum Türk milliyetçiliği kartla olmuyor.

Son düzenleme:
Ziraat Bankası Mastercard kartımı bankamatikte kaptırdım.
Mastercard yerine Troy kart göndermişler Troy kart ile ilgili yorumları okudum sorunlu bir kartmış Steam'de bile geçmiyormuş.
Madem yerli ve milli bir şey yapıyorsunuz o zaman adam gibi yapın.
Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

Eki Görüntüle 170653

Troy kart yurt dışı islemlerde çalışmıyor kardeşim ben Netflix Spotify YouTube Amazon'dan alışveriş yapamıyorum gittim subeye isimsiz Mastercard aldım.