0.820mV 2.6GHz...

1786266082338.webp

Inno3D SFF olmasına rağmen asla ısınmıyor.
2 slot kart bile ısınmıyor, ucuz pcb-vrm'leri kötü bunlardan uzak durun diyecek bir 5070ti-5080 de yok yani şu anda.

Millet sanıyor ki her bilgisayarı açtığımda oyuna girmeden sürekli ayar yapmalıyım kim uğraşacak vs.

Bir defa yapıyorsun NV-UV ile pc her açıldığında otomatik kendisi uv'yi basıyor. İlk indirme kurma süresi 5 dakika o kadar sonra kart ömür boyu seninle yaptığın ayarda.

Türk. Önceden 'Maske' diye bir kanal daha vardı TR'de. Bunun Türkçe versiyonu.

İnce hack'ler yapmaya devam etsin işte qol artıran, bilgisayarlara konsol muamelesi yapılmaması lazım biraz farkındalık düzeyi yükselsin yeni nesil çok hazıra alıştı.

Bir defa yapıyorsun NV-UV ile pc her açıldığında otomatik kendisi uv'yi basıyor. İlk indirme kurma süresi 5 dakika o kadar sonra kart ömür boyu seninle yaptığın ayarda.
En iyi bileşen gelse bile voltaj kısarım. Şu anda i9 13900KF var, stokta 400-500 W çeken işlemci, 360 mm bile yetmiyor. Ama ben 200 W kadar düşürüp aynı performansta kule fanla soğutuyorum. RAM var, 3200 stok hali ama 4000 CL 14'te bile çalıştırabiliyorum. Ekran kartı da öyle, iyi tuning yapmak önemli ama aralarında en kolayı ekran kartı. 5 dakikada bile sürmüyor bu ayarları yapmak. Profili kaydet, bir daha yüzüne bile bakma.

En iyi bileşen gelse bile voltaj kısarım. Şu anda i9 13900KF var, stokta 400-500W çeken işlemci, 360 mm bile yetmiyor. Ama ben 200W kadar düşürüp aynı performansta kule fanla soğutuyorum. RAM var, 3200 stok hali ama 4000 CL 14'te bile çalıştırabiliyorum. Ekran kartı da öyle, iyi tuning yapmak önemli ama aralarında en kolayı ekran kartı. 5 dakikada bile sürmüyor bu ayarları yapmak. Profili kaydet, bir daha yüzüne bile bakma.

Ben de 9950X3D'yi 200W'a sınırladım, mobo limits açınca 310'lara kadar yolu var onun da insta throttling olunca boş, all Core 5.1GHz kafi.