Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000-1.500 TL
D4C
Uzman
Normalde Secuzi önerirdim daha ucuz olduğu için ama piyasa da kalmamış sanırım.
yoten
Uzman
Normalde secuzi önerirdim daha ucuz olduğu için ama piyasa da kalmamış sanırım.
Ben de biraz araştırdım herkes Secuzi önermişti ama dediğiniz gibi şimdi baktım piyasada kalmamış. 2.el bulamaz mıyım acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır yerine ikinci el aldıracak kadar aralarında fark yoktur diye düşünüyorum.Ben de biraz araştırdım herkes Secuzi önermişti ama dediğiniz gibi şimdi baktım piyasada kalmamış. 2.el bulamaz mıyım acaba?
yoten
Uzman
Sıfır yerine ikinci el aldıracak kadar aralarında fark yoktur diye düşünüyorum.
Anladım hocam, peki bende 8BitDo Ultimate C wired vardı, sizce bu Gamepower mı daha iyi yoksa 8BitDo mu?
D4C
Uzman
Ürünler tamamen aynı sadece fiyatları farklıydı.Ben de biraz araştırdım herkes Secuzi önermişti ama dediğiniz gibi şimdi baktım piyasada kalmamış. 2.el bulamaz mıyım acaba?
Gamepower daha iyi denebilir. Ultimate C wired da Hall Effect yoktu diye biliyorum, gamepower da hall effect bulunuyor. Bunların dışında çok fark hissetmezsin, aralarında ciddi kalite farkı yok.8BitDo Ultimate C wired vardı, sizce bu Gamepower mı daha iyi yoksa 8BitDo mu?
yoten
Uzman
Ürünler tamamen aynı sadece fiyatları farklıydı.
Gamepower daha iyi denebilir. Ultimate C wired da hall effect yoktu diye biliyorum, Gamepower da hall effect bulunuyor. Bunların dışında çok fark hissetmezsin, aralarında ciddi kalite farkı yok.
Hocam PC'yi sattığım zaman kuzene vermiştim, yeni PC aldım geri alsammı diye sordum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Hangisi daha iyi bilmiyorum ama durumu iyise ve memnunsanız elinizde o varken boşuna Gamepad almanızı önermem.Anladım hocam, peki bende 8BitDo Ultimate C wired vardı, sizce bu Gamepower mı daha iyi yoksa 8BitDo mu?
BordoBereli
Becerikli
Oynayacağım oyunlar assetto, GTA, FIFA vb. oyunlar bütçem bu kadar. Kablosuz olursa iyi olur.
Bu rampage kolu 1600 TL ama kablosuz buna da bakabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör: