Jarex

Uzman
Şu anda kullandığım kulaklık Gamepower Jin. 2 seneye yakındır kullanıyorum. Kablosu örgü olduğu için dolandı ve bozuldu bundan dolayı yeni kulaklık alacağım ve sizden kablolu kablosuz fark etmez kulaklık önerisi bekliyorum.

Oynadığım oyunlar CS2, Valorant ve hikaye tabanlı oyunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkinci el vesaire bir yerden bulup alabilirsin.
Sıfırı 1800 iken ikinci almak yerine biraz daha koyulabilir.

Havit çok duyduğum bir marka değil hocam fakat Gamepower markasından birazcık uzaklaşmak istiyorum önerdiğiniz kulaklığın da görüntüsü pedleri vs. gayet güzel almışken iyi olsun istiyorum sizce bu kulaklık rahat ettirir mi veya eksi bir yönü var mı?
Ayni kulakligin D olan modelini kullaniyorum. Rahatlik konusunda hic uzmedi. Mikrofonu da fiyatina gore bayagi iyi. P olanin tek farki sanal 7.1, RGB ve USB olmasi ve bunlarin hepsi hos artilar. Ses kalitesi olarak da memnunum hala.

Ayni kulakligin D olan modelini kullanıyorum. Rahatlik konusunda hiç uzmedi. Mikrofonu da fiyatina gore bayagi iyi. P olanin tek farki sanal 7.1, RGB ve USB olmasi ve bunlarin hepsi hos artilar. Ses kalitesi olarak da memnunum hala.

Anladım hocam peki Gamepower fujin mi yoksa H2002p mi önceden kullandığım kulaklıkların hepsi Gamepower'dı fakat Gamepower kulaklıklarından dediğim gibi sıkıldım hangisi daha kalitelidir sizce?