Alessandro Del Piero

Başarılı
Son düzenleyen: Moderatör:
AREZ, ASUS'un AMD kartlar için kullandığı bir modelleme ismiydi? 1.800 TL'ye başka bir şey yoksa alınabilir bilindiği kadarıyla sıkıntısız bir karttı RX 560.

O zaman RX 560 alınır ya.
Bir de şöyle bir canavar var mış ilanda performans olarak ikiye katlar 560'ı ama bu canavarı beslemek zor. 275 Watt ☠️

500W Aerocool PSU var. Ben kendime almıyorum da böyle kartlarla uğraşcak birisi değil gibi.

Bir de şöyle bir canavar var mış ilanda performans olarak ikiye katlar 560'ı ama bu canavarı beslemek zor. 275 Watt ☠️

Aslında bu da var ama RX 400 serisine güvenemiyor. Mining'de kullanılmış :(

Peki hocam 3 GB R9 280'e şans verilir mi?

Sadece Bursa'dan bakıyorum, bunu buldum. En son 1.800 diyor. 1.800 liraya aslında bana kötü gelmedi. FurMark testlerini istedim, kartta herhangi bir sorun yok. Fakat modelini bilmiyorum, güvenemedim çok. ASUS'un AREZ diye modelini ilk defa duydum.

RX 580 bakabilirsin. Yıllarca kullandım, biraz daha bütçe artarsa çok daha iyi bunlardan.

500W Aerocool PSU var. Ben kendime almıyorum da böyle kartlarla uğraşacak birisi değil gibi.

Aslında bu da var ama RX 400 serisine güvenemiyor. Mining'de kullanılmış. :(

Peki hocam, 3 GB R9 280'e şans verilir mi?

Başkasına alıyorsan ve sorunsuz olsun diyorsan 560 al. Şimdi 280, 290, 470 falan alıp Wattman çıkar, bir şey olur, undervolt yapmak gerekir falan uğraşmaz bilmeyen adam. Yoksa ilk başta önerdiğim 290 zaten mantıklı olurdu performans olarak.

500W Aerocool PSU var. Ben kendime almıyorum da böyle kartlarla uğraşcak birisi değil gibi.

Aslında bu da var ama RX 400 serisine güvenemiyor. Mining'de kullanılmış :(

Peki hocam 3 GB R9 280'e şans verilir mi?

R9 280 trafodur ve verimsizdir. Gücü güzel ama PSU'na bakılmalıdır.