Xiaomi ve Redmi'ler çok ısınıyormuş çok tercih etmemeye çalışıyorum ama.

Onların ısınacağınj düşünmüyorum. Isınmayacak telefon istiyorsan POCO F4 olabilir. En azından Vapor chamber var.

Samsung olsun istiyorum pederi ikna edebilirsem A36 almayı düşünüyorum ama bilemiyorum ikna olmazsa 2. el telefon aldıracağım sanırım.

Yani alacağın yurt dışı X6 Pro ve 13t de daha iyi bir oyun performansı alırsın. Üstüne A36'nın da ısındığını söyleyelim oyunlarda vs.

Ohooo fiyatına performans telefon kalmamış tamamdır dediğiniz telefonlara bakacağım ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Samsung olsun istiyorum Pederi ikna edebilirsem A36 almayı düşünüyorum ama bilemiyorum ikna olmazsa 2. el telefon aldıracağım sanırım

Samsung bir telefon istiyorsan ısınmasını ele alacaksın, A35 kullanıyorum ve ısınıyor ama beni pek rahatsız etmiyor çünkü kılıf kullanıyorum, PUBG oynuyorum 4-5 el ısınmıyor.

Samsung bir telefon istiyorsan ısınmasını ele alacaksın, A35 kullanıyorum ve ısınıyor ama beni pek rahatsız etmiyor çünkü kılıf kullanıyorum, PUBG oynuyorum 4-5 el ısınmıyor.
Ben ısınmasın istemiyorum sadece ısınmayı hissettirmesin istiyorum. O zaman ikna olursa A36 alayım.

Ben ısınmasın istemiyorum sadece ısınmayı hissettirmesin istiyorum. O zaman ikna olursa A36 alayım.

Kılıfla hissetmezsin. Ama kılıfsız rahatsız edebilir belki. Yani elini yakacak kadar ısınmaz ama ısındığını hissedersin. S22 de yaz sıcağında PUBG oynarken ısındığını hissediyorum ama yakacak kadar ısınmıyor. A36 nında ondan biraz daha serin çalışacağını düşünüyorum. Yani test etmen daha iyi olur ya da videoları izleyebilirsin.

O zaman ikna etme durumuna göre A36'yı alıyorum teşekkürler.

İkna edersen hayırlı olsun :D bu arada,14.700 TL'ye N11'den alacağına aynı fiyatlara eğitim indirimiyle Samsung shoptan al.
ilk-orta-lise-üniversite fark etmez öğrenci olsun yeterli. Bir de onun adına Samsung Account açman lazım o kadar.

İkna edersen hayırlı olsun :D bu arada,14.700 TL'ye N11'den alacağına aynı fiyatlara eğitim indirimiyle Samsung shoptan al.
ilk-orta-lise-üniversite fark etmez öğrenci olsun yeterli. Bir de onun adına Samsung Account açman lazım o kadar.
Ne kadara iniyor?

Ve öğrenci hesabı nasıl açılıyor?

Screenshot_20250515_210128_Samsung Internet.webp