Gündelik kullanım için güzel cihaz, ağır oyun oynuyorsan uzak durman daha iyi olur.
O civarlara yurtiçi Poco F4 GT bulursun, SD 870 ve 120W güzel ikili, kronik problemi var mı diye baksan yeterli olur.

Oyun için S21 FE, A36 ve diğer orta segment Exynos'lu cihazlar alınmaz. Keza S22 de alınmaz. Bu cihazlar ısınır, performanstan kısar. Örneğin PUBG için, a serisinde maksimum alacağın 60 FPS civarıdır. Snapdragon 888'li S21 FE ve 8 gen 1'li S22 daha yüksek FPS verebiliyor olsa da bataryaları kısıtlı ve oyun oynandığındaki ısı yönetimi yetersiz. Hani oyun esnasında şarjın bitse bir 5 dk şarja takıp devam edeyim olayı da yok, çünkü hızlı şarj gücü az.

Isınıp performans kıstığını nereden biliyorsun? Kullandın mı 🤣🤣 şarj a takıp devam edersin hızlı şarj ile ne alakası var. S21 fenin ısı yönetimini bilmem ama S22'nin oyun veya normal kullanımda çok ısınmayan bir telefon. Elbette ısınıyor ama seni rahatsız etmeyen ortalama bir ısı.

Isınıp performans kıstığını nereden biliyorsun? Kullandın mı 🤣🤣 şarj a takıp devam edersin hızlı şarj ile ne alakası var. S21 fenin ısı yönetimini bilmem ama S22'nin oyun veya normal kullanımda çok ısınmayan bir telefon. Elbette ısınıyor ama seni rahatsız etmeyen ortalama bir ısı.
Olayı bulandırmaya çalışma her seferinde. Yani şurada engelleme olsa direkt basacam engeli ama yok. Ateş gibi yanan Exynos'lu cihazları elinde tutamayan kişi nasıl oyun oynayacak 😂 göz hareketleriyle filan mı 🤣 Keza Samsung'un Qualcomm'a attığı son büyük kazık Snapdragon 8 gen 1'li bir cihaz alınacaksa o da batarya ile soğutma sistemi daha iyi olan, yüksek hızlı şarj ve büyük kasaya sahip Realme GT2 Pro'dur. Ancak bu cihazların hiçbiri bir Poco X6 Pro performansı veremez.

Olayı bulandırmaya çalışma her seferinde. Yani şurada engelleme olsa direkt basacağım engeli ama yok. Ateş gibi yanan Exynos'lu cihazları elinde tutamayan kişi nasıl oyun oynayacak 😂 göz hareketleriyle filan mı 🤣 keza Samsung'un Qualcomm'a attığı son büyük kazık Snapdragon 8 gen 1'li bir cihaz alınacaksa o da batarya ile soğutma sistemi daha iyi olan ve büyük kasaya sahip Realme GT2 Pro'dur. Ancak bu cihazların hiçbiri bir POCO X6 Pro performansı veremez.

S22 zaten önerilmedi onu geç. X6 Pro önermiştim isterse alır. Olayı bulandırmıyorum yalnızca kullandığım S22'nin ateş gibi senin abartmanla ısınmadığını söyledim. Exynos'lu cihazlar snapdragon ve MediaTek işlemcilere göre daha kötü çoğu işlemcide ama ateş gibi ısınan FPS düşmesi giren rezil işlemciler değiller dostum :D Realme GT2 Pro nerede satılıyor? Bulamadım :D neyse artık seninle konuşmak kabak tadı verdi sende bunu hissetmişsin zaten. Sana olabildiğince iyi niyetle yaklaşıp gayet açıklayıcı anlatsamda sen anlamak istemedin. Sen yoluna ben yoluma 👋👋

Oyun için S21 FE, A36 ve diğer orta segment Exynos'lu cihazlar alınmaz. Keza S22 de alınmaz. Bu cihazlar ısınır, performanstan kısar. Örneğin PUBG için, A serisinde maksimum alacağın 60 FPS civarıdır. Snapdragon 888'li S21 FE ve 8 gen 1'li S22 daha yüksek FPS verebiliyor olsa da bataryaları kısıtlı ve oyun oynandığındaki ısı yönetimi yetersiz. Hani oyun esnasında şarjın bitse bir 5 dk şarja takıp devam edeyim olayı da yok, çünkü hızlı şarj gücü az. Açıkçası senin isteklerine bakıldığında; en iyi seçenek 2. elde POCO X6 Pro gibi görünüyor.

Isınmayı dert eden birine X6 Pro önermeyi pek mantıklı göremedim, önceki mesajlarda Samsung istediğini de belirtmiş. Üstüne 2. el.