@duranforreal, 2. nesilde Snapdragon 888 var, 1. nesilde Exynos 2100 var. Snapdragon 888 genel SoC bakımından daha üstün lakin Exynos 2100 de Snapdragon 888 de fazlaca ısınıyor ve S21 FE'de Vapor Chamber olmadığı için ekstradan ısınıyor çünkü S21 FE bir oyun cihazı değil, oyun cihazı olmadığı gibi eski bir cihaz da olduğu için o yıllarda Vapor Chamber olmazsa olmaz bir detay değildi.
Valla ben oyunda oynarım ısınırsa sinirden kafayı yerim çokmu ısınır? Bende Note 8 Pro var oda ısınıyor güzel ısınıyor.

One UI 7 portları felan dolaşıyor etrafte donanım olarakda günümüzdeki cihazlara benzer ama işlemcisi sıkıntıymış.

S21 FE çok oyun oynamıyorsan alınabilinir. Ama oyun oynayacaksan ısınacağını bil (hem Exynos hem Snapdragon modeli ısınıyor) ama yenilenmiş düşünüyorsan yenilenmiş alma. Tavsiyem 2.nesil alman olur.

Vallahi ben oyunda oynarım ısınırsa sinirden kafayı yerim çok mu ısınır? Bende Note 8 Pro var oda ısınıyor güzel ısınıyor.

İşlemci ısınıyor bir de malzemeden dolayı sıcaklığı güzel hissedersin. Yaz ayında daha çok ısınır bir de.

Peki var mı başka öneriniz 2. el veya yenilenmiş olarak?

Yenilenmiş tercih etmeyin. Parçaları ya en kalitesiz yan sanayi parçalarla değiştiriyorlar ya da parçada sorun varsa görmezden gelip kağıda yazmıyorlar bir de :D yani dediğim denk gelebilir.2.el de members ile kontrolle daha temiz bulursun.

Yenilenmiş tercih etmeyin. Parçaları ya en kalitesiz yan sanayi parçalarla değiştiriyorlar ya da parçada sorun varsa görmezden gelip kağıda yazmıyorlar bir de :D yani dediğim denk gelebilir.2.el de members ile kontrolle daha temiz bulursun.
Hmmmm peki bütçe 12000TL max 2. el alabilirim biraz modelli bir telefon istiyorumki sonra hem satabileyim hemde işimi görsün 2-3 sene götürsün istiyorum.

@duranforreal, oyun amaçlı bir cihaz arıyorsan en az POCO F4 gibi bir cihaz bak. Vapor Chamber var ve Snapdragon 870 var, fazla ısınmıyor ve soğutma tasarımı iyi. POCO F5 var bunun üst modeli ama o soğutma olarak o kadar iyi değil. Tabii SoC olarak Snapdragon 7+Gen 2 olduğu için daha iyi bir performansa sahip.

@duranforreal, oyun amaçlı bir cihaz arıyorsan en az POCO F4 gibi bir cihaz bak. Vapor Chamber var ve Snapdragon 870 var, fazla ısınmıyor ve soğutma tasarımı iyi. POCO F5 var bunun üst modeli ama o soğutma olarak o kadar iyi değil. Tabii SoC olarak Snapdragon 7+Gen 2 olduğu için daha iyi bir performansa sahip.
Samsung olsun istiyorum Pederi ikna edebilirsem A36 almayı düşünüyorum ama bilemiyorum ikna olmazsa 2. el telefon aldıracağım sanırım.