Birkaç gündür A36 kullanıyorum. 60Hz ve animasyonlar kapalı, Debloat da yaptım :).

Yani yapılabilecek her türlü tasarruf ayarı yapılı.

Bu şekilde kullanım sırasında batarya sıcaklığını en fazla 37 - 38⁰ gördüm. Genelde 30 - 35⁰ arasında dolanıyor batarya sıcaklığı :).

Ben almadan önce de insanlar ısınıyor diyordu, bende öyle bir durum yok ama :D.

Birkaç gündür A36 kullanıyorum. 60Hz ve animasyonlar kapalı, Debloat da yaptım :).

Bu şekilde kullanım sırasında batarya sıcaklığını en fazla 37 - 38⁰ gördüm. Genelde 30 - 35⁰ arasında dolanıyor batarya sıcaklığı :).

İyiymiş Debloat derken Samsung store kaldırma felanmı?

Birkaç gündür A36 kullanıyorum. 60Hz ve animasyonlar kapalı, debloat da yaptım :).

🫠🫠

Screenshot_20250721_000139_Device Info HW.webp

Isı var hissediyorum az ama rahatsız etmiyor.

Aslında 8 Gen 1 ile 6 Gen 3'ün üretim süreci aynı. Ama A36'daki Vapor chamber daha büyük, belki fark bundan olabilir :).

Bende SoC sıcaklığını maksimum 40,...⁰ olarak gördüm :). Geçen seneki Nothing Phone (2a) daha kullanmadan 38⁰ dolaylarında seyrediyordu :D.

Aslında 8 gen 1 ile 6 gen 3'ün üretim süreci aynı. Ama A36'daki Vapor chamber daha büyük, belki fark bundan olabilir :).

Bende SoC sıcaklığını maksimum 40..⁰ olarak gördüm :). Geçen seneki nothing Phone (2a) daha kullanmadan 38⁰ dolaylarında seyrediyordu :D.

Biraz işlem yapıyorum ama. Kablosuz kulaklık bağlı, arkada YT Music ve X var ve Samsung internet açık. Bir de oda sıcak vantilatör var onunda etkisi var. Öyle o sıcaklıkları alıyorum. Yani alırken burada "çok ısınıyor o cihaz" diyenlerin tamamen birkac kişinin dediğiyle hareket ettiklerini düşünüyorum.

Oyun için S21 FE, A36 ve diğer orta segment Exynoslu cihazlar alınmaz. Keza S22 de alınmaz. Bu cihazlar ısınır, performanstan kısar. Örneğin Pubg için, A serisinde maksimum alacağın 60 FPS civarıdır. Snapdragon 888'li S21 FE ve 8 gen 1'li S22 daha yüksek FPS verebiliyor olsa da bataryaları kısıtlı ve oyun oynandığındaki ısı yönetimi yetersiz. Hani oyun esnasında şarjın bitse bi 5 dk şarja takıp devam edeyim olayı da yok, çünkü hızlı şarj gücü az. Açıkçası senin isteklerine bakıldığında; en iyi seçenek 2. elde Poco X6 Pro gibi görünüyor.