14 yaş için antrenman programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mert166
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 825
  • Etiketler Etiketler
    antrenman

Mert166

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, ben 14 yaşındayım. Boyum 177 cm ve kilom 75 ama çok yağlıyim ve hiç spor yapmiyorum. Bir arkadaş bana method attı iyi mi bilmiyorum size paylastim bakabilir misiniz? Amacım 69 kilolara düşüp kas kazanmak. Eger bu program kötüyse önerilerinizi bekliyorum. Simdiden cevaplarıniz için teşekkürler.

Method:https://drive.google.com/file/d/1u0A9_ZtqZ4BfQHnC6dTHfGjBV--DWVzL/view?usp=drivesdk

Son düzenleme:

Kusura bakmayın hocam dışardayimda.

Methodu yukarıda paylaştım.

Son düzenleme:
Öncelikle methodu paylaşmamışsınız onu söyleyeyim. Günlük kalori ihtiyacınızı Ağırsağlam sitesinden hesaplayın. FatSecret uygulamasını indirerek 1 ay boyunca kalori takibi yapın. Bu süreçte günlük ihtiyacınızın 600-700 kalori eksiğini alarak dengeli şekilde yağ yakarsınız. Kreatin, l karnitin tarzı supplementlere hiç ihtiyacınız yok. D vitamini ve multivitamin almanız yeterli. Bunun yanında günlük 250-300 mg kafein almanız kafi. Daha fazlası gereksiz masraf ve para tuzağından başka bir şey değil. Egzersiz olarak ise eğimli kardiyo yağ yakmanın anahtarıdır. İncline yani eğim 15 hız 4.5-5 civarında olması yeterlidir. Onun dışında ChatGPT'ye PPL(push pull ve leg) olacak şekilde bir program hazırlatın ve onu takip edin. 1 ayda 4-5 kiloyu çok hızlı vereceksiniz emin olun.

Hocam şu an bir bakar misiniz paylaştım. Ve hocam yağ yakmak için dediklerinizi uygulayacağım. Yag yakmayla beraber kas kütlesi de kazanmak istiyorum onun içinde paylaştığım methodu kullanmak isterim sonra da ağırlıklarla uğraşırım.

Erişim istememiz gerekiyor.

Hocam anime yi izliyordumda vallahi ben seçmedim arkadaşım gönderdi bununla başla filan demişti. Ozamsn sizin dediğiniz PPL programını yaptırıp size yollayayim ve yanlışlar olursa düzeltebilirsiniz.

Kesinlikle asıl amaç yağ kaybı değil kas kazanımı olmalı. Muhtemelen skinny fat arkadaş. O kadar fazla kalori açığı ile diyet yapmamalı. Ayrıca ChatGPT çok kötü program yazıyor.

Fena değil ancak daha iyi olabilir. Haftada kaç gün spora gitmek istiyorsunuz? 3 ile 5 gün arası gitmenizi öneririm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…