O zaman attığımı alabilirsin. Aktif gürültü önleme için kablosuz kulaklık lazım. Bunu öneririm mesela. Bence salnotes Zero'yu almanız Valorant için daha iyi olur.
QCY HT08 Melobuds Pro Bluetooth 5.3 Kulak İçi Kulaklık Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Üstteki ürünü kendim kullanıyorum. Öneririm. Genelde bu fiyatlara, bu ürünü öneriyorlar. Ben de insanların yorumlarına güvenerek almıştım. Bana yetti açıkcası. Ses kasma vb. sorun yaşamıyorum.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 849,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aldıktan sonra bağlantıdan sürücüsünü yükleyin. Şu ayarları da açarsanız ses daha çok geliyor.
Üstteki ürünü kendim kullanıyorum. Öneririm. Genelde bu fiyatlara, bu ürünü öneriyorlar. Ben de insanların yorumlarına güvenerek almıştım. Bana yetti açıkçası. Ses kasma vb. sorun yaşamıyorum.
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002D Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 849,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Aldıktan sonra bağlantıdan sürücüsünü yükleyin. Şu ayarları da açarsanız ses daha çok geliyor.
Özellik kıyası yapamam, o kadar bilgim yok. Kulak üstü lazım diyorsan önerdiğim ürün bu fiyat aralığında bence alabileceğin tek ürün. İkinci önerdiğimi de genelde daha ucuza ürün arayanlar arıyor.
Kulak için konusunda pek deneyimim yok. Sadece böyle de bir ürünü var diye sonradan ekledim. Özellik kıyası yapılabilir, ayrıca insanların incelemeleri vb. göre tercih edilebilir. O yüzden bir şey diyemiyorum. Ama Wraith ürünleri genel olarak kaliteli oluyor. Kulak içi alınacaksa bence Wraith sattığı kulaklığa yönelin.
Hocam bu arada bu salnote Zero'nun kendine ait kutusu var mı? Yani Bluetooth kulak içi kulaklıkların şarj ve kulaklıkları koruması icin kutusu olur ondan var mı? Yoksa sadece gelirken ambalaj tarzı markanın karton kutularında mı geliyor?
Hocam bu arada bu salnote Zero'nun kendine ait kutusu var mı? Yani Bluetooth kulak içi kulaklıkların şarj ve kulaklıkları koruması icin kutusu olur ondan var mı? Yoksa sadece gelirken ambalaj tarzı markanın karton kutularında mı geliyor?
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...