Bütçe
En fazla 1500 TL
O zaman attığımı alabilirsin. Aktif gürültü önleme için kablosuz kulaklık lazım. Bunu öneririm mesela. Bence salnotes Zero'yu almanız Valorant için daha iyi olur.

O zaman büyük ihtimal dediğiniz gibi yapıp salnotes Zero alacağim gibi. Bir kulaklık için en son geçen sene 500 TL falan vermiştim.

Önerileriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Üstteki ürünü kendim kullanıyorum. Öneririm. Genelde bu fiyatlara, bu ürünü öneriyorlar. Ben de insanların yorumlarına güvenerek almıştım. Bana yetti açıkcası. Ses kasma vb. sorun yaşamıyorum.

Aldıktan sonra bağlantıdan sürücüsünü yükleyin. Şu ayarları da açarsanız ses daha çok geliyor.

2025-01-01_13-58.webp

2025-01-01_13-58_1.webp

Bu firmanın kulak içi kulaklığı da var. Ama pek yorum görmedim. Belki o da denenebilir.

Son düzenleme:
Üstteki ürünü kendim kullanıyorum. Öneririm. Genelde bu fiyatlara, bu ürünü öneriyorlar. Ben de insanların yorumlarına güvenerek almıştım. Bana yetti açıkçası. Ses kasma vb. sorun yaşamıyorum.

Aldıktan sonra bağlantıdan sürücüsünü yükleyin. Şu ayarları da açarsanız ses daha çok geliyor.

Eki Görüntüle 111658

Eki Görüntüle 111659

Bu firmanın kulak içi kulaklığı da var. Ama pek yorum görmedim. Belki o da denenebilir.

Hocam siz Havit önerdiniz rush hocam 7Hz salnotes Zero önerdi hangisini alayım? Biraz kararsız kalmadım değil açıkçası.

Hocam siz Havit önerdiniz rush hocam 7Hz salnotes Zero önerdi hangisini alayım? Biraz kararsız kalmadım değil açıkçası.
Bu sorunun cevabını bulmak için, kulak üstünde mi daha rahat ediyorsunuz yoksa kulak içinde mi? Ben kulak üstünde rahat edemiyorum.

Özellik kıyası yapamam, o kadar bilgim yok. Kulak üstü lazım diyorsan önerdiğim ürün bu fiyat aralığında bence alabileceğin tek ürün. İkinci önerdiğimi de genelde daha ucuza ürün arayanlar arıyor.

Kulak için konusunda pek deneyimim yok. Sadece böyle de bir ürünü var diye sonradan ekledim. Özellik kıyası yapılabilir, ayrıca insanların incelemeleri vb. göre tercih edilebilir. O yüzden bir şey diyemiyorum. Ama Wraith ürünleri genel olarak kaliteli oluyor. Kulak içi alınacaksa bence Wraith sattığı kulaklığa yönelin.

Bu sorunun cevabını bulmak için, kulak üstünde mi daha rahat ediyorsunuz yoksa kulak içinde mi? Ben kulak üstünde rahat edemiyorum.

Hocam bu arada bu salnote Zero'nun kendine ait kutusu var mı? Yani Bluetooth kulak içi kulaklıkların şarj ve kulaklıkları koruması icin kutusu olur ondan var mı? Yoksa sadece gelirken ambalaj tarzı markanın karton kutularında mı geliyor?

Hocam bu arada bu salnote Zero'nun kendine ait kutusu var mı? Yani Bluetooth kulak içi kulaklıkların şarj ve kulaklıkları koruması icin kutusu olur ondan var mı? Yoksa sadece gelirken ambalaj tarzı markanın karton kutularında mı geliyor?
Kutu istersen bunda kutu var fakat 100 TL daha pahali.