Bütçe
En fazla 1500 TL

11100

Becerikli
Merhaba uzun süredir kullandığım Samsung'un telefon kutusunda gelen kulak içi kablolu beyaz kulaklığım dün bozuldu. Hiçbir şekilde ses falan gelmiyor kulaklıktan. Ne zaman alacağımı bilmiyorum ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz en fazla 1500 TL'ye gaming kulak üstü kulaklık var mı? Ama mümkünse padleri uzun kullanımda rahatsızlık vermesin. Şu ana kadar kullandığım çogu kulak üstü kulaklığın belli bir süre kullanımdan sonra padleri kulağımı yakıyordu. Acı çekiyordum. O yüzden kulak içi kulaklık kullanmaya karar verdim. Ama belki önereceğiniz kulaklıklar bu sorunumun önüne geçer.

1.500 TL'ye alacagin Gaming kulaklik seni memnun etmez. Bunu alabilirsin.

Merhaba uzun süredir kullandığım Samsung'un telefon kutusunda gelen kulak içi kablolu beyaz kulaklığım dün bozuldu. Hiçbir şekilde ses falan gelmiyor kulaklıktan. Ne zaman alacağımı bilmiyorum ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz en fazla 1500 TL'ye gaming kulak üstü kulaklık var mı? Ama mümkünse padleri uzun kullanımda rahatsızlık vermesin. Şu ana kadar kullandığım çogu kulak üstü kulaklığın belli bir süre kullanımdan sonra padleri kulağımı yakıyordu. Acı çekiyordum. O yüzden kulak içi kulaklık kullanmaya karar verdim. Ama belki önereceğiniz kulaklıklar bu sorunumun önüne geçer.
Kulakiçi kullanmaya karar verdim deyip kulaküstü önerisi istemeniz bi tık garip geldi.
Kulaküstü olarak V2 X dışında seçenek yok sanırım, kulakiçi olarak @Simon hocam sağlam modeller önerir.

Kulak içi kullanmaya karar verdim deyip kulak üstü önerisi istemeniz bir tık garip geldi.
Kulak üstü olarak V2 X dışında seçenek yok sanırım, kulak içi olarak @Simon hocam sağlam modeller önerir.

Hocam aslında o rahatsızlığımdan sonra kulak içi kullanmaya karar vermiştim. Ama her kulaklık aynı değil diye düşünüyorum. Yani elbet uzun kullanımda kulaklara zarar vermeyeni vardır.

1.500 TL'ye alacagin gaming kulaklık seni memnun etmez. Bunu alabilirsin.

Hocam bunun kablolusu var mı? Normalde bende QCY T13 var telefonda kullanirım diye almıştım. Şu an alırsam bir kulaklık kablolu düşünüyorum. Ama kablosuz alırsam kulak üstü alırım.

Hocam aslında o rahatsızlığımdan sonra kulak içi kullanmaya karar vermiştim. Ama her kulaklık aynı değil diye düşünüyorum. Yani elbet uzun kullanımda kulaklara zarar vermeyeni vardır.
O konuda silikon farkı devreye giriyor, mesela KZ EDX Pro modelimde gelen kalın sünger olarak adlandırdığım arkadaş kulağımı çok rahatlattı. Normalde uzun kullanımda kulağım yanıyordu ama bunda o sorun yok.

Hocam bunun kablolusu var mı? Normalde bende QCY T13 var telefonda kullanirım diye almıştım. Şu an alırsam bir kulaklık kablolu düşünüyorum. Ama kablosuz alırsam kulak üstü alırım.
Jack girişi olması lazım, kulaklığa olan bağlantı da pinliydi.

İsteğim şu kulak içi kulaklık alırsam biraz daha ucuz ve kablolu alırım. Nedeni ise nlhalihazirda kulak içi kablosuz kulaklığım var. Ama onu telefonda kullanıyorum. Eğer kulak üstü alırsam onun kablolu kablosuz olması fark etmiyor.