Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Burada da aynı değerler. Anlayamadım bir türlü.
Hocalarım, konu güncel. 1660 Super testleri izledim bariz performans kaybım var.
Sorunu çözemiyorum, lütfen yardım edin, yok mu bilen birisi?
Uzun uğraşlar sonucu kasamı komple parçaladım. Kafamın hiçbir şekilde algılamadığı, 3 tane yamulmuş LGA pin keşfettim. Bunları düzelttim ve sorun çözüldü.
Yükte olmadığı için. Soru işaretine bas, render başlat, hemen yüksek hıza çıkar. Amaç güç tasarrufu.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Hocam şimdi de 3.0 x4 oldu.Yükte olmadığı için. Soru işaretine bas, render başlat, hemen yüksek hıza çıkar. Amaç güç tasarrufu.
Dosya Ekleri
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Anakartın PCI-e 3.0 desteklediği için.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Anakart zaten PCIe 3.0 ama x çarpanı kafama takıldı.
x16 olması gerekmiyor mu? x4 oldu.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Anakartın sitesinde böyle bir bilgi var.
Yuvalar
• 2 x PCIe 3.0 x16 yuvası*
• 2 x PCIe 3.0 x1 yuvası
• 3 x PCI yuvası
* PCI_E4 yuvası yalnızca PCI_E1 veya PCI_E3 yuvasına bir aygıt takıldığında PCIe 3.0 x1 hızını çalıştırır.
• 2 x PCIe 3.0 x16 yuvası*
• 2 x PCIe 3.0 x1 yuvası
• 3 x PCI yuvası
* PCI_E4 yuvası yalnızca PCI_E1 veya PCI_E3 yuvasına bir aygıt takıldığında PCIe 3.0 x1 hızını çalıştırır.
Bu durumda anakart da x16 hızı desteklemiş olmuyor mu?
Ekran kartı zaten PCIe 3.0 x16.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Burada da aynı değerler. Anlayamadım bir türlü.
Hocalarım, konu güncel. 1660 Super testleri izledim bariz performans kaybım var.
Sorunu çözemiyorum, lütfen yardım edin, yok mu bilen birisi?
Uzun uğraşlar sonucu kasamı komple parçaladım. Kafamın hiçbir şekilde algılamadığı, 3 tane yamulmuş LGA pin keşfettim. Bunları düzelttim ve sorun çözüldü.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-