Detaylar
Kim cevapladı?16 yaşında veya üzerinde isen mobil uygulamayı limitsiz kullanabiliyorsun ama hisse hesabı gibi hesap açılımlarında şubeye velin ile gitmen gerekiyor diye biliyorum Yapı Kredi hesabı açerken bana böyle bilgi verildi.
35gvm78 14
Üstün
Ben daha önceden vakıf katılım kullanmıştım, şu anda garanti kullanıyorum. Vakıf katılım teknolojik olarak çok kötü kesinlikle ama EFT havale vs ücretsiz tüm kamu bankalarının atmleride ücretsiz. Ama ben mobil uygulamasını beğenmediğimden bıraktım. Şu anda garanti kullanıyorum. Memnunum uygulamada her şey açık havale EFT'den ücret kesiyor ama. Benim önerim önce Kuveyt Türk e gidip orada hesap açmayı denemeniz çünkü katılım bankalarında havale EFT ücretsiz oluyor, zaten Kuveyt Türk'te Yapı Kredi atmlerini ücretsiz kullanabilirsiniz. Ama eğer açmazlarsa İş Bankası, ziraat ve Halkbank harici istediğinizi kullanabilirsiniz çünkü bunlarda mobil uygulamada EFT havale sınırlaması var.
- Makaleler
- 10
İş Bankası olabilir. Genç kartı güzeldi diye hatırlıyorum.
BurakTR
Yetkin
İş Bankası olabilir. Genç kartı güzeldi diye hatırlıyorum.
Hocam çok kısıtlama var ilk imzada.
Ben daha önceden vakıf katılım kullanmıştım, şu anda garanti kullanıyorum. Vakıf katılım teknolojik olarak çok kötü kesinlikle ama EFT havale vs ücretsiz tüm kamu bankalarının atmleride ücretsiz. Ama ben mobil uygulamasını beğenmediğimden bıraktım. Şu anda garanti kullanıyorum. Memnunum uygulamada her şey açık havale EFT'den ücret kesiyor ama. Benim önerim önce Kuveyt Türk e gidip orada hesap açmayı denemeniz çünkü katılım bankalarında havale EFT ücretsiz oluyor, zaten Kuveyt Türk'te Yapı Kredi atmlerini ücretsiz kullanabilirsiniz. Ama eğer açmazlarsa İş Bankası, ziraat ve Halkbank harici istediğinizi kullanabilirsiniz çünkü bunlarda mobil uygulamada EFT havale sınırlaması var.
Hocam garantinin kampanyaları nasıldır açmayı düşünüyorumda.
35gvm78 14
Üstün
Harcama miktarınıza göre değişir. Mesela şu anda NFC/QR ödemeye 350₺ ye 25₺ bonus var, kartla 1 ayda 10k harcamaya 175₺ bonus var. Amazon'da 3500₺ ye 350₺ bonus var, eticarette 2500e 150₺, Garantipay'e ekstra 25₺ bonus var. Markette 1500₺ ye 150₺ falan var. Bazen çok uçuk harcama rakamları istiyorlar bazen de biraz daha makul harcama istiyorlar. Ben 6 ayda 1500-2000 ₺ civarı bonus kazandım.
İş Bankası'yla birlikte Nays kullanabilirsiniz.Hocam çok kısıtlama var ilk imzada.
- Makaleler
- 10
Hocam çok kısıtlama var ilk imzada.
Her bankada var. Arkadaşın dediği gibi İş Bankası ve Nays aynı anda kullanılabilir. İsterseniz tami ve Garanti Bankası ikilisi de kullanılabilir.