Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
SE 2020'yi kullanan kisi sayisi daha az ve kullanicilari da genel olarak telefonuna iyi bakiyor. Tuhaftir ki SE 2020 ve SE 2022 kullanicilarinin karakteri bile farkli.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Çok eskidi onlar.
SE 2020 kullanmıştım, bayağı memnundum ama o dönem 5.000 TL’ye almıştım. Kamerası vb. özellikleri gayet iyi ama işte yenilenmiş iPhone 6 gibi. Çok geçmeden YD iPhone 12 ile takaslamıştım, pişman olmuştum.SE 2020'yi kullanan kisi sayisi daha az ve kullanicilari da genel olarak telefonuna iyi bakiyor. Tuhaftir ki SE 2020 ve SE 2022 kullanicilarinin karakteri bile farkli.
Fiyatı nedir? Fiyatı iyi ise tercih edilebilir hocam.2. el iPhone alınır mı? Sanırım iPhone SE 2020 veya XS alacağım ama almak veya almamak konusunda kararsız kaldım. Bir telefon niyetine de suça karışmak istemiyorum.
cemkaraca
Yetkin
6500 TL SE'nin.Fiyatı nedir? Fiyatı iyi ise tercih edilebilir hocam.
Neden hocam bu pişmanlık?
Yurtdışı telefon kullanmayı tavsiye etmiyorum ya, olsun 8 ay kullanayım ama iP17 Pro kullanayım mantığıyla alıp o 4 ay çekilen çile değecek gibi değil. Ayrıca SE hoşuma gidiyordu, işlevliydi. Kamerası 11 ile aynı gibiydi. 6500 TL’yse değerlendirilebilir. Çünkü 6500 TL’ye alacağın herhangi bir telefon o kadar iyi olmayacaktır. Android falan yanından geçemez o fiyata. Sadece küçük işlev olarak 11’den farksız bence.
cemkaraca
Yetkin
En büyük sorunu batarya maalesef. Yetmeyebilir bana ondan çekiniyorum.Yurtdışı telefon kullanmayı tavsiye etmiyorum ya, olsun 8 ay kullanayım ama iP17 Pro kullanayım mantığıyla alıp o 4 ay çekilen çile değecek gibi değil. Ayrıca SE hoşuma gidiyordu, işlevliydi. Kamerası 11 ile aynı gibiydi. 6500 TL’yse değerlendirilebilir. Çünkü 6500 TL’ye alacağın herhangi bir telefon o kadar iyi olmayacaktır. Android falan yanından geçemez o fiyata. Sadece küçük işlev olarak 11’den farksız bence.
Pil sağlığı iyiyse idare eder ama 1 günü çıkarması imkansız. Bir de ben 2021’de kullanmıştım. Şimdi nasıl olur tahmin etmesi güç.En büyük sorunu batarya maalesef. Yetmeyebilir bana ondan çekiniyorum.
nomad.aka
Uzman
Pil sağlığı iyiyse idare eder ama 1 günü çıkarması imkansız. Bir de ben 2021'de kullanmıştım. Şimdi nasıl olur tahmin etmesi güç.
Hocam ben iPhone 7 kullanıyorum, pil sağlığı %66. Dışardayken 3-4 saat sonra powerbank ile süreyi 5-6 saate çıkarıyorum. Evde bir kez 30 dakika şarj ile geçiriyorum günümü. Oradan tahmin edin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Dostum az daha koy bunu al 2 sene tepe tepe kullan sonra at gitsin ben anneme A16 aldım A07 ile tek farkı Amoled olması ve 3. Kamerasının olmasıydı. Benim S23'ü 1 günlük batarya değişimine garantiye verdim ve 24 saat A16 kullandım cidden sadece S23'e göre en belirgin fark kamerasıydı ben çok bir şeyler çeken birisi olmadığım için umursamadım o 1 gün içinde cidden A07 güzel telefon pil derdin olmaz son sürüm Android kullan gitsin çünkü şu an 200 dolar bile bütçen yok anca böyle telefonlar alabilirsin.
Yeni konular
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-