2. kez garantiye gönderilen ürün için değişim istenebilir mi?

MysLL

Üyecik
Merhaba, 2024 Temmuz'da Amazon üzerinden indirimle Glorious Model O 2 Wireless model mouse aldım. Şubatta üründe çift tıklama problemi, Type-C girişinde temassızlık ve kablolu/kablosuz fark etmeksizin kopma problemleri nedeniyle garantiye gönderdim. Ürün tamir edildi diyerek tekrardan bana gönderildi ancak şu anda aynı sorunları tekrardan yaşıyorum. Ürünü 2.kez garantiye göndermeyi düşünüyorum ancak ürünün tamirindense aynı model, misli veya bir üst model mouse ile değişim isteme hakkım var mı acaba?

Evet, garantisi devam ediyorsa aynı sebepten ikinci kez gönderdiğini belirtip değişim isteme hakkın var.

Ürün ellerinde yok ise süreç nasıl oluyor acaba? Ayrıca bana mail ile problemlerini, faturasını ve garanti belgesini kutusuna koyup kargolayın dediler, buradaki problemler kısmına "değişim istiyorum" yazmalıyım; değil mi?

Ürün ellerinde yok ise süreç nasıl oluyor acaba? Ayrıca bana mail ile problemlerini, faturasını ve garanti belgesini kutusuna koyup kargolayın dediler, buradaki problemler kısmına "değişim istiyorum" yazmalıyım; değil mi?
Getirtmek zorundalar ama değişim ürünü gelene kadar da beklersin.

Evet kutu içeriğini tam ve eksiksiz tamamlayıp problemler kısmına yaşadığın bu problemin ikinci kez olduğunu, değişim talep ettiğini yaz. Ama şunu bil ikinci kez tamir edip gönderme gibi bir durumda yapabilirler.

Getirtmek zorundalar ama değişim ürünü gelene kadar da beklersin.

Evet kutu içeriğini tam ve eksiksiz tamamlayıp problemler kısmına yaşadığın bu problemin ikinci kez olduğunu, değişim talep ettiğini yaz. Ama şunu bil ikinci kez tamir edip gönderme gibi bir durumda yapabilirler.
Öyle yaptıkları bir durumda ne yapmalıyım? Aslında aklımdaki fikir iade edip gelen parayla yeni bir mouse almaktı ancak şuanlık bunu yapmam zor gözüküyor. Ayrıca garanti firması iade için gerekli belgeyi verecek mi bilemiyorum.

2. defa garantiye gönderilmesi size bir değişim/iade hakkı talebi tanımaz. Firma ürünü tamir ettiğini beyan ederse yapabileceğiniz bir şey yok. 3. defa aynı arızadan kaynaklı olarak servise gönderirseniz o zaman hakkınız doğar.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt