Alacağın model daha iyi raile sahip ama fiyat farkı var, itiraz et ellerinde aynısı yoksa bir üst modeli vermekle yükümlüler.
Benden kaynaklı değil hocam.Bu tarz durumlarda eğer kullanıcı hatası değil donanımsal kaynaklı ise senin bozulan PSU üretimi yoksa eğer o senede aldığın serinin şu anki eş değer ROG STRIX modelini vermeli.
Aldığım tarih ve fiyatElinizdeki modelin iç yapısı ve performansı daha iyi ancak feature'leri daha az. Bedavadan 12VHPWR çıkışı elde edeceksiniz. Ben olsam kabul ederdim.
Tamam da ne kadara almış onu bilmiyoruz. Bir de o baktığınız fiyat uzun süredir güncellenmemiş, alakasız bir fiyat. Onu görmeyin hiç.
Benden kaynaklı değil hocam.
Hatta burada konusunu açmıştım
Çözüldü: RX 7900 XT sistemimde oyun oynarken PC bir anda kapanıyor
Şimdiye kadar böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım, bilgisayarda bir donanım ekleyip çıkarmadım. 3D mark ile stres testi yaptım yine kapandı. Bazen reset atıyor bazen tamamen kapanıyor. Windows 11 Home AMD Radeon RX 7900 XT AMD Ryzen 7 5800X 8-Core Kraken X73 RL-KRX73-01 360mm sıvı soğutucu...techolay.net
Aldığım tarih ve fiyat
Eki Görüntüle 76206
Ben bunu satacam zaten. 850 w geçtim o bozuluncaDediğim gibi ben alırdım. Bedavadan 12VHPWR çıkışı.