Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam, öncelikle bu konuyu 2 ay sonraki randevumda psikiyatristime danışacağım ancak hem sohbet olsun hem de fikirlerinizi almak amaçlı açtım bu konuyu.
Aşırı derecede 2000'li yılların Türkiyesinde yaşama isteği var bende. Öyle ki bu durum ciddi. Ciddi ciddi şu anki insanlarla konuşmaktan vs zevk alamaz oldum. O zamanları tam olarak yaşamadım evet ama yine de o zamanlarda yaşasam çok daha iyi olacakmış gibi her şey. O zamanki Türk dizilerini, hayatı vs özlüyorum resmen.

Çok düşünürüm, az konuşabilirim. Yaşım 20.

İsterdim vallahi. 2000 veya 2010'lu yıllarda genç olsaydım çalışıp her ay bir tane Nokia telefon alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok isterdim. O dönemin arabaları bile yeterli bir sebep.

1739640202407.webp

Bence 2000'ler Türkiye'nin en kötü zamanlarıydı. Finans dünyasında her yerden yolsuzluk ve usulsüzlük fışkırıyordu. Örnek isteyenler olabilir mesela İhlas Finans veya Data Menkul.

Altıma bir tane C55 AMG, cebimde şu an evde bulunan N92 telefonum. Kırılmış Omega saatim. Yaşamak isterdim 😀

Hocam şu an sanki her yer çok yollu.:D
Bence şu an durumlar iyi. O zamanlar her şey açık saçık yapılıyordu. Bir de şimdi belirli bir kesim yapıyor. Hangi kesim olduğu malum. :D O zamanlar herkes yapıyordu. Bir de mesela finans adına konuşacak olursam şimdi yok ancak o zamanlar deli gibi bilgi satıyorlardı. 2001 Krizinden sonra İMKB'nin içinden geçtiler.