Rehber 2024 yılında almamanız gereken iPhone telefonlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 442
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
İfadeler: 442
Zaman her şeyi gösterecek ve ben haklı olduğumu düşünüyorum. 3 sene sonra hayatta olursak bu konuda buluşuruz
Buluşalım elbet. Haksız çıkarsam size bir şeyler de ısmarlarım.

Bence ip 14 serisine kadar S serisi iyi bir alternatif.
Elinize sağlık hocam

İfadeler: 442
İmkanlar neye el veriyorsa insanlar onu alıyor artık. Böyle konular açılıp şu alınmaz demeniz birçok insanın umrunda değildir.

İmkanlar neye el veriyorsa insanlar onu alıyor artık. Böyle konular açılıp şu alınmaz demeniz birçok insanın umrunda değildir.
Umarım rehberi tam olarak okumuşsunuzdur. Kimsenin umurunda olmamam da benim umurmda değil, ben sadece yardım etmeye çalışıyorum. Rehberde önermediğim telefonlar yerine çok yakın fiyata telefonlar önerdim.

Zaten imkanlar bu denli kısıtlı olduğu için insanlar, imkanının olduğu bütçede maksimum verim alabileceği cihazları tercih etmek istiyor. Bu yazdığınız epey çelişkili bir cümle olmuş.

Özellikle iPhone tercih edecek kişiye S23 sunmak pek de kararının değişmesini sağlamayacaktır. iPhone 11 alınmaz kategorisine girdi artık ancak 12 için aynı şeyi söyleyemem. Nitekim 13 ile aralarında küçük farklar mevcut. Android cihaza sıcak bakmayan birisinin bugün iPhone 12 almasında sakınca yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…