Kalenderadam
Başarılı
Bilgi için teşekkür ederim fakat alınması konusunda bahsedilen telefonlar oldukça pahalı.
Hangi cihazı alacagınıza bağlı. Iyi bir cihazsa vergisiz almanizı tavsiye ederim.Hocam üniversitelilere vergisiz cihaz desteği var ondan bahsetmiştim.
Kıyaslama yaptığı cihazlar arasında fark bulunmuyor. Aynı fiyata daha iyileri var demiş zaten, daha ucuza aynısı veya daha iyisi var dememiş. iPhone 11 ile S23 FE'nin piyasa fiyatı aynı, hatta iPhone 11 şu an daha pahalı.Bilgi için teşekkür ederim fakat alınması konusunda bahsedilen telefonlar oldukça pahalı.
Özellik olarak doğru bir ifade, çünkü artık 4 veya 3 GB RAM'li bir iPhone çıkmayacak. Bu da iOS özellik güncellemelerinin ve uygulama geliştiricilerinin yeni RAM kapasitelerine göre optimize edilmesini sağlar. Yani bana kalırsa iOS RAM istemiyor demek tamamen saçmalık artık, evet abi kasmıyor ama bu bir gereklilik. 4GB RAM'li iPhone 11'e 12'ye hatta 13'e o paralar asla verilmez.Bu doğru bir ifade değil pek. 3 GB RAM bulunduran XR bile hala yağ gibi akıyor çünkü. Kaldı ki Apple, iOS'u asla kısa vadede 4 GB RAM'i zorlayacak kadar ağırlaştırma yoluna gitmez, çünkü 4 GB RAM olan çok fazla model var: iPhone 11, 11 Pro, SE 2022, XS Max, XS, 12, 12 Mini, 13 gibi. 4 GB RAM'i zorlamak demek, bu yazdığım bütün telefonların hiç olması demek ve Apple böyle bir talihsiz harekette bulunursa emin ol tarihin en büyük fiyaskolarından birisi olur.
Hocam zaten onları alınmaması gereken telefonlar ile aynı fiyatta oldukları için koydum.Bilgi için teşekkür ederim fakat alınması konusunda bahsedilen telefonlar oldukça pahalı.
Demek istediğimi doğru anlamadığınızı düşünüyorum.Özellik olarak doğru bir ifade, çünkü artık 4 veya 3 GB RAM'li bir iPhone çıkmayacak. Bu da iOS özellik güncellemelerinin ve uygulama geliştiricilerinin yeni RAM kapasitelerine göre optimize edilmesini sağlar.
Benim belirtmek istediğim, artık Apple'ın baz modellerde bile 6 GB RAM'e geçmesi. 4 GB RAM arayüzde tamam yetebilir ama oyunlarda yetersiz kalacak.Demek istediğimi doğru anlamadığınızı düşünüyorum.
iPhone zaten oyun cihazı üreticisi değil. 15 Pro Max bile oyunlarda berbat performans sunuyor.Benim belirtmek istediğim, artık Apple'ın baz modellerde bile 6 GB RAM'e geçmesi. 4 GB RAM arayüzde tamam yetebilir ama oyunlarda yetersiz kalacak.
Bende bunu diyorum işte Apple baz modellerde 6 GB RAM veriyor artık, 4GB her türlü bir süre sonra yetersiz kalacak.Benim belirtmek istediğim, artık Apple'ın baz modellerde bile 6 GB RAM'e geçmesi. 4 GB RAM arayüzde tamam yetebilir ama oyunlarda yetersiz kalacak.
Xiaomi ve Samsung da oyun cihazı üretmiyor, ama iyi iş çıkarıyorlar mı evet. O kadar para verdiğin telefonun oyunlarda donmasını ister misin? Ayrıca 15 Pro Max öyle berbat bir performans sunmuyor. Isınmayı engelleyebilirsen yine amiral gemisi performansı veriyor.iPhone zaten oyun cihazı üreticisi değil. 15 Pro Max bile oyunlarda berbat performans sunuyor.