Böyle bir sınavı herkes yapmış, bir ben yapamamışım herhalde. 70 TYT 20 AYT gelmiş ve 200 bin sıralamadayım. Kesinlikle mezuna bırakacağım.

Güzel puan alanlara tebrik ederim. Düşük puan alanlar canını sıkmasın. Sonraki sene daha iyi yaparsınız.

Off off ben de 2026'da girecem.
Zaman çabuk geçer, bir bakmışsın üniversite bitmiş :D

Hocam yalan mı söyleyeceğim hiç çalışmadım hiç ama hiç bakalım şimdi iş bulmaya çalışacağım.
İş hayatı daha iyi boş ver. Tarih öğretmeni olarak mezun oldum. KPSS'den 92 aldım mülakatta elendim. Kargoculuk yapıyorum öğretmenden daha yüksek maaş alıyorum. Bir kapı kapanırsa diğer kapı mutlaka bulunur.

Matematik'ten 3 tane daha yanlış çıktı dikkatten. :(

Sağlık olsun, 8.7K yerleştirme.
Tebrik ederim hocam :)

Son düzenleme:
Hocam yalan mı söyleyeceğim hiç çalışmadım hiç ama hiç bakalım şimdi iş bulmaya çalışacağım.
Ben mevcut işimden devam. Belki başka yer de olabilir.
Kolay gelsin.

İş hayatı daha iyi boş ver. Tarih öğretmeni olarak mezun oldum. KPSS'den 92 aldım mülakatta elendim. Kargoculuk yapıyorum öğretmenden daha yüksek maaş alıyorum. Bir kapı kapanırsa diğer kapı mutlaka bulunur.
Çok çok iyi bir sıralama gelmediği sürece zaten Türkiye'de üniversite okunmaz.

Senin mesela hakkını nasıl ödeyecekler?
Olaylara olumsuz bakan birisi değilim. Hiçbir zamanda öyle olmadım. Bir şeyi hedeflersem ve o şey olmadığında yerden çabuk kalkarım çünkü yaptığım şeyin %100 olacağını hissetsem bile alternatif yollar ayarlarım kendime. Mesela atanacağıma %100 emindim 3.91 ile mezun oldum ve KPSS puanım yüksek. Mülakata girdik olumlu geçti. Atanacağımdan eminim ama ya olmazsa diyerek alternatif yollar buldum kendime. Atanamadığımda da dert etmedim. Bu hayata bir defa geliyoruz ve elimden geleni yapmam lazım.