Kullanım amacı ne olacak öncelikle?

Eğer günlük kullanım ise bu alınabilir:

Alternatif olarak belki:

Oyun oynamayı düşünüyorsanız da bu alınabilir:

Hocam oyun bilgisayarı arıyorsanız üzerine biraz daha koyup bunu alabilirsiniz.

Hocam attığınız oyun bilgisayarında RTX 3050 çok düşük kalmış. Üzerine yaklaşık 2.000-3.000 TL daha koyarak 4050'li laptop alabilir. Linkini attım.
Bu laptop yeni girdi stoğa. Üstüne 2-3K koyabiliyorsa 4050 alsın elbette.

Hocam attığınız oyun bilgisayarında RTX 3050 çok düşük kalmış. Üzerine yaklaşık 2.000-3.000 TL daha koyarak 4050'li laptop alabilir. Linkini attım.

Kusura bakmayın hiçbirinize cevap veremedim anca girdim siteye. Acer düşünmüyorum birkaç akrabam birden fazla kez garantiye gönderdi sık sık bozulduğu için o yüzden düşünmüyorum. Bir de attığım model 26k gözüküyor ben attığımda Prime indirimi var 24K idi ondan vazgeçtim o yüzden. Aklımda şu model var eğer stoku bitmezse Lenovo LOQ alacağım.

(Bunu yazarken stoku bitti)

Amacım oyun olacak fakat 26k ya daha iyi ürünler olduğu için ondan vazgeçtim. Zaten attığınız benim attığım model.

Bütçe esnemezse alınabilir bir model. En fazla kaça çıkarsınız?

28 garanti değil 27'ye kadar çıkabileceğimi düşünüyorum.

Attığınız paralara çıkabilir miyim emin değilim 27'ye kadar çıkabilirim ama 28'den emin değilim ailemle konuşmam gerekiyor.

Bu laptop yeni girdi stoka. Üstüne 2-3K koyabiliyorsa 4050 alsın elbette.

Bana hep kullananları Acer'in çok bozulan bir ürün olduğunu söyledi ama insanlar Acer öneriyor ben anlamadım bu ürün çok bozulan bir ürün değil mi?

Son düzenleme: