MersinliToji sen misin? Anlattıklarınız o çocukla o kadar iyi uyuyor ki...

Bende 25 yaşındayım. 15 günlük sevgilim oldu. Yaptığı şey kalmadı. Boynuzlaya boynuzlaya ren geyiği oldum.
Benim bu Nisan ayında ilk kez sevgilim oldu. Benim de 15 gün sürdü şakasız. Kız sınava çalışacağım diyip benden ayrıldı. UIan neden o zaman kabul ediyorsun? Yaşım 20 bu arada.

Benim bu Nisan ayında ilk kez sevgilim oldu. Benim de 15 gün sürdü şakasız. Kız sınava çalışacağım diyip benden ayrıldı. UIan neden o zaman kabul ediyorsun? Yaşım 20 bu arada.
Bundan sonra milletin eksisine artısına göre davran. Ayrıca, sırrını bilmesi gerekene söyle. "2 kişinin bildiği sır değildir." derler. Buna dikkat et.

Aynen öyle zaten çok da önemli değil benim için sonuçta uzun süredir eskortlar da işimi fazlasıyla görüyor o yönden bir eksikliğim yok.

Sadece hani artık yaş 25 oldu insan normal bir ilişki de olsun istiyor ama sanırım o iş bende olmayacak zorlamaya da gerek yok neyse sağlık olsun.

Hatta geçenlerde denizde gemiyle giderken başıma öyle garip bir olay geldi ki reel hayatın absürtlüğünü resmen tek karede yaşadım.

Ben kendi halimde otururken kızın biri resmen beni radarına aldı ellerime vücuduma falan bakarak beni bariz bir şekilde incelemeye başladı tam o sırada ortama başka bir kız daha dahil olunca işler bir anda garip bir rekabet veya gerginlik havasına büründü ilk kız bana iki kez üst üste ters ters baktı muhtemelen benden bir hamle veya karşılık bekliyordu ama o an aramızda hiçbir diyalog geçmemesine rağmen kız durduk yere aşırı sinirlendi resmen hırsını alamadı elindeki sigarayı sinirle fırlatıp attı oradan arkasını dönüp gitti.

Yani düşünen inceleyen var ama reel hayattaki iletişimler o kadar garip ve kopuk ilerliyor ki insan ne yapacağını nasıl tepki vereceğini şaşırıyor sanalda 3.5 yıl toxiclik çekiyorsun reel hayatta da hiç tanımadığın bir kız durduk yere sana trip atıp sinirle sigara fırlatıyor.

Sizi incelemeye başladığını nasıl anlıyorsunuz? Birkeresinde annemin dediğine göre metro da bir kız yolculuk boyunca bana bakmış. Hatta dikkat çekmek için ayağını sallamış ama ben görmemişim. Biri beni incelese bile anlayamam. Anlasam bile yanına gitmeye utanırım yaptığım taciz olur diye. Bir de öz güven sorunlarım var. Ve göz teması da kuramadığım için bir kız bana baksa anlamam göz teması da kuramam.