Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
Cloud 3 öneririm, ikinci el G pro X'lerde çok uygun fiyata satılıyor.3000 TL'ye hangi oyuncu kulaklığı alınmalı? 3000 TL'yi çok aşmazsa sevinirim.
Kulaklık linki.
Razer kulaklıklar nasıldır?
Razer kulaklıklar nasıldır?
- Makaleler
- 23
Geçmesin demişsiniz fakat 176 TL farkla kaliteli bir gaming kulaklık almış oluyorsunuz.
www.trendyol.com
HyperX Cloud III DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HyperX Cloud III DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
- Makaleler
- 23
Aktif olarak Kullanmıyorum fakat Mediamarkta denedim. Forumda da en çok önerilen kulaklık bu. HyperX özellikle ses kasma gibi konularda kalitelidir. İsterseniz siz de Mediamarkt'a bakıp canlı deneyin.@Simon, 3 bin TL'yi çok aşmazsa sorun olmaz. 176 TL'den de bir şey olmaz. Peşin fiyatına üç taksit var mış. Bu kulaklığı kullanıyor musunuz?
- Makaleler
- 23
Hayırlı olsun şimdiden. Fakat bu kulaklığı doğrudan deneyebileceğiniz bir mağazadan kontrol edip sipariş vermek daha iyi olur. Ancak zam yeme ihtimali var.@Simon, peşin fiyatına 3 taksit olması da hoşuma gitti. Biraz bakındım ve dediğiniz gibi hep bu önerilmiş. Razer gibi markayı da sollamış doğrudan.![]()
@Simon, neden kontrol etmeliyim? Niye öyle dediğinizi merak ettim. Yılbaşına bırakmadan almam gerek çünkü yeni e-ticaret vergisi gelecekmiş galiba. Bir de asgari ücrete zam da gelecek. Çoğu ürünün doğrudan %20-30 arasında zam alacağını düşünüyorum.
Cloud serisi benim kafama olmuyor mesela. Muhtemelen ondan demiştir hocam gitmişken ses kalitesini falan da denersiniz.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-