Bütçe
3.000 TL
@Simon, 3 bin TL'yi çok aşmazsa sorun olmaz. 176 TL'den de bir şey olmaz. Peşin fiyatına üç taksit var mış. Bu kulaklığı kullanıyor musunuz?

@Simon, 3 bin TL'yi çok aşmazsa sorun olmaz. 176 TL'den de bir şey olmaz. Peşin fiyatına üç taksit var mış. Bu kulaklığı kullanıyor musunuz?
Aktif olarak Kullanmıyorum fakat Mediamarkta denedim. Forumda da en çok önerilen kulaklık bu. HyperX özellikle ses kasma gibi konularda kalitelidir. İsterseniz siz de Mediamarkt'a bakıp canlı deneyin.

@Simon, peşin fiyatına 3 taksit olması da hoşuma gitti. Biraz bakındım ve dediğiniz gibi hep bu önerilmiş. Razer gibi markayı da sollamış doğrudan. :D

@Simon, peşin fiyatına 3 taksit olması da hoşuma gitti. Biraz bakındım ve dediğiniz gibi hep bu önerilmiş. Razer gibi markayı da sollamış doğrudan. :D
Hayırlı olsun şimdiden. Fakat bu kulaklığı doğrudan deneyebileceğiniz bir mağazadan kontrol edip sipariş vermek daha iyi olur. Ancak zam yeme ihtimali var.

@Simon, neden kontrol etmeliyim? Niye öyle dediğinizi merak ettim. Yılbaşına bırakmadan almam gerek çünkü yeni e-Ticaret vergisi gelecekmiş galiba. Bir de asgari ücrete zam da gelecek. Çoğu ürünün doğrudan %20-30 arasında zam alacağını düşünüyorum.

@Simon, neden kontrol etmeliyim? Niye öyle dediğinizi merak ettim. Yılbaşına bırakmadan almam gerek çünkü yeni e-ticaret vergisi gelecekmiş galiba. Bir de asgari ücrete zam da gelecek. Çoğu ürünün doğrudan %20-30 arasında zam alacağını düşünüyorum.

Cloud serisi benim kafama olmuyor mesela. Muhtemelen ondan demiştir hocam gitmişken ses kalitesini falan da denersiniz.