Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.000 TL
- Makaleler
- 23
Malzeme kalitesini doğrudan kontrol edebilmeniz adına. Mesela benim evimden Vatan Computer'a 10 dk minibüsle. Ben her zaman teknoloji satın alımını gözlemleyerek yaptığım için size de böyle bir öneri de bulunmak istedim. Fakat imkanınız yoksa direkt sipariş verseniz de olur.@Simon, neden kontrol etmeliyim? Niye öyle dediğinizi merak ettim. Yılbaşına bırakmadan almam gerek çünkü yeni e-Ticaret vergisi gelecekmiş galiba. Bir de asgari ücrete zam da gelecek. Çoğu ürünün doğrudan %20-30 arasında zam alacağını düşünüyorum.
- Makaleler
- 23
Benim kafam büyük değil pek ve bana uyuyordu.Anlıyorum, tüm değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Cloud serisi biraz fazla mı büyük yoksa küçük mü? Eğer Cloud serisi olmazsa farklı bir öneriniz var mı?
Anlıyorum, tüm değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Cloud serisi biraz fazla mı büyük yoksa küçük mü? Eğer Cloud serisi olmazsa farklı bir öneriniz var mı?
Cloud serisi Razer'ın aynı fiyattaki ürünlerine nazaran bir tık daha küçük. Kablosuz olarak Barracuda X iyidir. FPS oyunları için Cloud 3 iyi bir farkla önde fakat müzik konusunda Barracuda X bir o kadar önde. FPS oyuncusu olarak bayağı memnun ediyor beni Barracuda X
- Makaleler
- 23
@michaelscofield, hocamın önerdiği gibi Barracuda X alınabilir. Ben bu modeli denemedim ama. Ben Cloud 3'u alırdım.
sherkl
Başarılı
Barracuda X müzik konusunda önde. Cloud 3 ise oyun konusunda önde. Müziğe de önem veriyorsanız Barracuda X tavsiye ederim. Yoğun olarak FPS oynayacaksanız Cloud 3 güzel bir tercih olacaktır. Yaklaşık 1 yıl kadar Barracuda X kullandım benim kulaklar büyük olduğu için biraz ağrı yapıyordu. Sizin kulak boyutunuz nasıl bilmem ama eğer birçok kulaklıkta kulağınız ağrımıyorsa Barracuda X'de de ağrımaz.
Yıllarca internet kafelerde Cloud 2 taktım ve Cloud kafama tam oturup kulağımı hiç acıtmıyordu mesela. Tamamen sizin kafa ve kulak boyutunuz ile alakalı.
Yıllarca internet kafelerde Cloud 2 taktım ve Cloud kafama tam oturup kulağımı hiç acıtmıyordu mesela. Tamamen sizin kafa ve kulak boyutunuz ile alakalı.
Hocam bu bütçede Wireless olarak alınabilecek en iyi gaming kulaklık.
- Makaleler
- 23
Gaming kulaklıkları yeni yeni denemeye başlıyorum. Umarım bu konuda da tecrübe edinebilirim. Ayrıca bilgilendirme için teşekkürler.Barracuda X müzik konusunda önde. Cloud 3 ise oyun konusunda önde. Müziğe de önem veriyorsanız Barracuda X tavsiye ederim. Yoğun olarak FPS oynayacaksanız Cloud 3 güzel bir tercih olacaktır. Yaklaşık 1 yıl kadar Barracuda X kullandım benim kulaklar büyük olduğu için biraz ağrı yapıyordu. Sizin kulak boyutunuz nasıl bilmem ama eğer birçok kulaklıkta kulağınız ağrımıyorsa Barracuda X'de de ağrımaz.
Hocam bu bütçede Wireless olarak alınabilecek en iyi kulaklık.
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young