Bütçe
3.000 TL
Hocam kulaklık bana o kötülüğü yaptığı için çok kötü dedim. Sağlam kullanırsanız bir sıkıntı olmaz elbet.

İlk defa alışveriş yapıyorsanız 100 TL indirimle beraber 3.199 TL'ye getirebilirsiniz. Ben de 2 gün önce 2.849 TL'ye sipariş etmiştim.

Eki Görüntüle 107822bu satıcıdan alanlar filtrelemesinde hiç değerlendirme yok. Evet belki çok güvenilir bir satıcı olabilir fakat ben 0 değerlendirmeli bir ürünü almazdım:D

Bende. En temizi N11'den almak.

Ben de 2 gün önce 2.849 TL'ye sipariş etmiştim.
3 gün olmuş.. Zaman hızlı geçiyor. Bizim burada aras kargo sadece salı günü adrese teslimat yaptığı için bugün gelmedi. Yarın ürün elime ulaştığında sizlere detaylı bir şekilde fotoğraf atarım.
1734371799654.webp

Bunu kullanıyorum malzeme kalitesi cok iyi degil tahmin ediyosunuzdur fiyatindan zaten. Ancak Basslar ve muzik kalitesi 799 liralik bir kulaklık icin fazla iyi kesinlikle tavsiye ederim. Studyo kulakligi oldugu icin biraz flat ses veriyor systemwide EQ+Crystallizer ile Senny, AKG gibi markalarin giris seviye kulakliklarindan daha iyi ses veriyor.

799 liralik bir kulaklık icin fazla iyi kesinlikle tavsiye ederim
Superlux HD681 ve KOSS KSC75 varken bu arkadaşa pek laf düşmez gibi 😄

HyperX Cloud 3 aldım. Konuya vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkür ederim.
Hayırlı olsun hocam, mutlu günlerde kullanın.

Yarın ürün elime ulaştığında sizlere detaylı bir şekilde fotoğraf atarım.
Ürün fotoğrafı yollayamadım çünkü kulaklarım IEM'e alıştığı için Cloud 3'ü iade etmeye karar verdim ve Fifine A6V ile AliExpress üzerinden Dongle siparişi verdim.

İzlenim olarak; ses kasma performansı gayet iyi, müzik konusunda kötü. Eğer zamanınızın çoğu oyunda geçecek ise muhteşem bir tercih olacaktır. Cloud 2'den kalan performans 3'ten devam etmekte. Mikrofon konusuna gelirsek, gayet başarılı bir mikrofonu var sesinizi Cloud 2 gibi kötü vermiyor. İade edene kadar sorunsuz kullanacağım sonra tekrar IEM'e geçeceğim. Ama %100 öneriyorum bu kulaklığı.

Son düzenleme: