Arkadaşlar selam,
Öncelikle sistemi belirteyim:
İşlemci değişikliğinden sonra pek de tatmin olmadım açıkçası. Sanırım PCIe 4.0'a geçmem gerekiyor. Bu yüzden anakart bakıyordum. Sanırım AM5 planımı biraz daha erteleyeceğim
Neyse.
Bütçe 3.500,00 TL. Üstüne çıkabilirim elbette ama gerekli de görmüyorum fazla para vermeye. O yüzden f/p bir ürün önerirseniz sevinirim. Bu arada mATX olması lazım.
Önce kendi kafamdakini göstermiş olayım. Bu anakartı önerir misiniz mesela:
www.akakce.com
Sanırım bu anakartın 1.4 versiyonundan sonra çıkan 1.5 - 1.7 versiyonlarında bazı RGB portlarını çıkarmışlar anakarttan. RGB elbette güzel olur ama yine de bu fiyat bandında iyi bir kart ise RGB çok da şart değil.
Öncelikle sistemi belirteyim:
- Anakart: ASRock AB350M-HDV
- İşlemci: R5 5600
- Ekran Kartı: RTX 4060
- RAM: 2x8 GB Dual
İşlemci değişikliğinden sonra pek de tatmin olmadım açıkçası. Sanırım PCIe 4.0'a geçmem gerekiyor. Bu yüzden anakart bakıyordum. Sanırım AM5 planımı biraz daha erteleyeceğim
Bütçe 3.500,00 TL. Üstüne çıkabilirim elbette ama gerekli de görmüyorum fazla para vermeye. O yüzden f/p bir ürün önerirseniz sevinirim. Bu arada mATX olması lazım.
Önce kendi kafamdakini göstermiş olayım. Bu anakartı önerir misiniz mesela:
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sanırım bu anakartın 1.4 versiyonundan sonra çıkan 1.5 - 1.7 versiyonlarında bazı RGB portlarını çıkarmışlar anakarttan. RGB elbette güzel olur ama yine de bu fiyat bandında iyi bir kart ise RGB çok da şart değil.
Son düzenleyen: Moderatör: