sawyerford
Üstün
Evet bu.
Evet bu.
Önce vergisiz olarak 200 TL dedi sonra 160 TL dedi en sonunda 120 TL'ye kadar indirdi AliExpress. Vergilerle beraber 360 TL'ye alabiliyorum şu an, değer mi?
360TL'ye vergilerle beraber değer evet. Daha üstü değmez ama. Yeni hesap indirimi falan yararlanıp alın daha iyi olur.Önce vergisiz olarak 200 TL dedi sonra 160 TL dedi en sonunda 120 TL'ye kadar indirdi AliExpress. Vergilerle beraber 360 TL'ye alabiliyorum şu an, değer mi?
Sanıyorsam öyle aldım. Siz girince ne kadar gösteriyor vergilerle?360TL'ye vergilerle beraber değer evet. Daha üstü değmez ama. Yeni hesap indirimi falan yararlanıp alın daha iyi olur.
Bende vergisiz 330TL halde görünüyor.Sanıyorsam öyle aldım. Siz girince ne kadar gösteriyor vergilerle?
Hocam Cloud 3 almıştım da sol kulağım kepçe olduğu için ağrı yapıyor. Kulaküstü kulaklık kullanmak artık bana göre değil gibi o yüzden iade edeceğim. Kasayı da mecburen aşağıda kullanıyorum ve IEM kulaklığın kablosu kısa kalıyor. DAC ile uzar ama yine belli hareketlerde zorlanma yapar. Bunu uzatabileceğim bir şey var mıdır yoksa illa kasayı yakın mı tutmam gerekiyor..
Uzatma kablosu alman gerek AUX dişiden AUX erkek uzatma. Ben Steelseries Arctis Prime kulaklıktan kalan uzatmayı kullanıyorum.Hocam Cloud 3 almıştım da sol kulağım kepçe olduğu için ağrı yapıyor. Kulaküstü kulaklık kullanmak artık bana göre değil gibi o yüzden iade edeceğim. Kasayı da mecburen aşağıda kullanıyorum ve IEM kulaklığın kablosu kısa kalıyor. DAC ile uzar ama yine belli hareketlerde zorlanma yapar. Bunu uzatabileceğim bir şey var mıdır yoksa illa kasayı yakın mı tutmam gerekiyor..
Kaliteli aux uzatma kablosu öneriniz var mıdır hocam?Uzatma kablosu alman gerek AUX dişiden AUX erkek uzatma. Ben Steelseries Arctis Prime kulaklıktan kalan uzatmayı kullanıyorum.
Evet bu kablo iyidir işinizi görür. Fifine fiyatına göre kaliteli ürünleri var A6T de iyidir muhtemelen F/P açısından. Quadcast zaten şu an 6000TL'lik fiyatı ile alınmaz hak etmiyor.Kaliteli aux uzatma kablosu öneriniz var mıdır hocam?
Bu nasıldır?
@sawyerford, bu arada bütçe dahilinde mikrofon olarak A6T tercih ettim, stant olduğu için. Bazı kişiler Quadcast yerine (fiyat farkı) A6 tercih ederim diyor, ne diyorsunuz?
Attığım linkteki AUX uzatma kablosunu şimdi elime aldım, kayıp yok gayet güzel iletiyor sesi. Fifine mikrofon BM800'ümü aratmadı ondan da çok memnunum. Şimdi şöyle bir durum var, kulaklığı anakarta takınca ses seviyesi düşük fakat kasa jak'ına taktığım zaman ses biraz daha yüksek ve bass'ı güçlü geliyor. Neden olabilir acaba? CX31993 Dongle geldiği zaman yine iki tarafı da denerim fakat şu anlık izlenimim bu şekilde.Evet bu kablo iyidir işinizi görür. Fifine fiyatına göre kaliteli ürünleri var A6T de iyidir muhtemelen F/P açısından. Quadcast zaten şu an 6000TL'lik fiyatı ile alınmaz hak etmiyor.