Bütçe
3.500 TL
Şimdi şöyle bir durum var, kulaklığı anakarta takınca ses seviyesi düşük fakat kasa jak'ına taktığım zaman ses biraz daha yüksek ve bass'ı güçlü geliyor. Neden olabilir acaba?
Anakart üreticin arka çıkış yerine ön çıkışlara ekstra OP-AMP eklemiş. Çoğu kullanıcı arka panel yerine genellikle kulaklıkla ön paneli kullanıyor diye oluyor bu durum.

DAC geldiği zaman arkaya takayım o zaman ben. Ön USB girişleri de dahil mi bu dediğiniz özellikler?
USB demek zaten cihazın kendi ses kartını kullanmak demek yani anakartla işiniz kalmıyor. Dediğim şey sadece jackta geçerli. Anakartta Type-C girişi varsa direkt Type-C takman daha iyi olur. Yoksa da ürünün yanında Type-C USB dönüştürücü geliyor, onunla kasaya takabilirsin. Bu arada ön panelde ses artışı yaşıyorsan ve artış bayağı anlaşılacak şekilde fazlaysa kulaklığı yeterince besleyebiliyor demektir yani CX31993'e gerek kalmayabilir eğer önde takılı kullanırsan ama gelince bir ses seviyesi ve kalitesi farkına bakarsın.

USB demek zaten cihazın kendi ses kartını kullanmak demek yani anakartla işiniz kalmıyor. Dediğim şey sadece jackta geçerli. Anakartta Type-C girişi varsa direkt Type-C takman daha iyi olur. Yoksa da ürünün yanında Type-C USB dönüştürücü geliyor, onunla kasaya takabilirsin. Bu arada ön panelde ses artışı yaşıyorsan ve artış bayağı anlaşılacak şekilde fazlaysa kulaklığı yeterince besleyebiliyor demektir yani CX31993'e gerek kalmayabilir eğer önde takılı kullanırsan ama gelince bir ses seviyesi ve kalitesi farkına bakarsın.
Çok artmıyor hocam, arkaya göre biraz daha fazla geliyor o kadar. UMC202HD ses kartımdan az ses alıyorum yani tam besleyemiyor diyelim. Çünkü hâlâ spotify'dan şarkı falan açtığımda sesi neredeyse fullemem gerekiyor arkaplanda çalması için. Normalde yarısından fazla seviyeye getirince kulaklarımı acıtıyordu:D

CX31993 ile daha mükemmel performans alıyorum hocam, öneri için teşekkür ediyorum. IEM delisi oldum tüm bütçeyi IEM'lere basmak istiyorum ne güzel bir şey bunlar 😃

Son düzenleme: